IEM 2015

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
U

ulczi

Donator
Ogólnie cs, lol, stracraft2 (skrótu nie znam). Kto jedzie? Ja miałam, ale wolnego nie dostanę ;_;
Jacyś faworyci?
PS.: GO VP VP GO! A jak nie VP to NiP na win ( ja tam za cs’em bardziej jestem)

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja jestem za LOL’em i Hearthstonem <3
Rok temu byłem, teraz nie wiem czy mi się uda…
Tak bd wyglądał spodek.
http://cybersport.pl/userfiles/plan_iem2015r.jpg
Wiecie jak to bd z Centrum Kongresowym?

Sklepy ESL mają chyba większy asortyment niż w zeszłym roku.
http://gfx.esl.eu/media/pl/esl/landing_page_sklep.jpg
Szkoda, że drogo (nie ma tragedii) choć wydaję mi się, że rok temu kupiłem troszkę drożej koszulkę :p

P.S. Poprzez aplikację ESL KATOWICE bd można zdobyć jakieś skrzynki do CS’a.

Ostatnia edycja:
U

ulczi

Donator
Niesamowicie to wygląda. Na prawdę żałuje, że nie mogę jechać. Co do sklepu z fantami to mnie interesuje tylko czapka CW, bo wygląda genialnie <3

A co do cs’a to nie tylko skrzynki. Jakoś tydzień temu zrobili aktualizacje na IEM’a, że w grze można obstawiać jakie drużyny wygrają. Obstawia się naklejki (0.89 euro jedna, albo kapsuła za ok 5 euro+ 2euro kluczyk jakoś tak) i za to są punkty, ale jak to dokładnie wygląda to nie mam bladego pojęcia.
Skrzynki można zdobyć podczas oglądania danego meczu. Np. Mecz VP vs NiP i po meczu jakimś dziwnym trafem dostaje tą skrzynkę, która jest warta dużo eurasków, a w niej są “pamiątkowe skiny”, których wartość rośnie w prost proporcjonalnie do stanu skina, ale do takich rzeczy trzeba mieć szczęście.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jeśli chodzi o apke to wystarczy być na terenie spodka i trafiasz do kolejki po skrzynkę.

Ja nie wiem czy będe ale bardzo chciałbym…
W zeszłym roku było mega a teraz może być jeszcze lepiej.

Ostatnia edycja:
U

ulczi

Donator
To jak pojedzie, to załatwisz mi jakieś skrzyneczki? xd

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Wydaję mi się, że wystarczy użyć aplikacji FakeGPS i uda się zdobyć skrzyneczki :p

Ostatnia edycja:
Top Bottom