Inari, Konkon, Koi Iroha. (Inari Kon Kon)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

system

Inari Fushimi to nieśmiała, niezdarna i nie błyszcząca mądrością gimnazjalistka, mieszkająca w dzielnicy Fushimi w Kyoto. Dziewczyna jest zakochana w swoim koledze z klasy, Tanbabashim, jednak nie potrafi wyrazić swoich uczuć do Niego. Pewnego dnia, jako podziękowanie za pomoc małemu liskowi, bogini pobliskiej świątyni, Ukanomitama-no-kami, postanawia podarować jej umiejętność zmiany swojego kształtu.

Jestem świeżo po drugim odcinku i szczerze? Jestem zachwycony. Bohaterka, nie dość, że jest strasznie ciamajdowata, to słodka i bardzo sympatyczna (jak każda loli). Nazywa się tak samo jak świątynia, przez co ma trochę problemów. Jej przyjacielem zostaje dzieciak liska chytruska, który potrafi zmieniać kształt, tak samo jak ona po wizycie u Bogini. Jest zakochania w koledze z klasy, który trenuje koszykówkę i świetnie biega. Ona sama ma dwie przyjaciółki i brata, który na nią krzyczy.

Seria spodobała mi się od razu i jeżeli utrzyma poziom dostanie ode mnie osiem/dziewięć na dziesięć.

Mako

Mako

Donator
Całkiem fajne anime;) Spodobała mi się postać Bogini i liski <3

Ostatnia edycja:
L

Louise

Znalazłam to anime, jak szukałam czegoś do pooglądania, i powiem szczerze, jestem bardzo zadowolona~ ^w^ Choć mogłoby być jeszcze parę odcinków, żeby zakończenie nie było takie… urwane…?~ ;w; Hmn~ ;w; W każdym bądź razie, bardzo mi się podobało!~ ^^ <3 ( Kon była taka słodka i urocza~ >///< <3 D’awwu!~ >///< <3 )

Ostatnia edycja:
Top Bottom