Ios czy android

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
E

emilda

New member
Hej.
Czy ktoś może działa na co dzień na ios? Do tej pory miałam jedynie telefony oraz tablety na androidzie. I zastanawiam się nad przesiadka na ios. Czy ktoś się przesiadł? Czy jesteście zadowoleni?

Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Siema, żeby ocenić czy będziesz zadowolona z rozwiązania Apple - musimy ustalić jakie są Twoje potrzeby. Do czego używasz swojego urządzenia? Czy aplikacje, z których korzystałaś na Androidzie pochodziły jedynie z oficjalnego sklepu? Czy korzystasz z transferu plików za pośrednictwem bluetooth? Czy masz jakiekolwiek urządzenie firmy apple?

Dodatkowo - jak często zmianiasz telefon?

K

Karpe

New member
Ja się przesiadłam z della xps + samsung s10 na maczka pro 14 + iPhone 13 pro + iPad Pro 11. O ile samsung z Windows 10 działały ok (pod warunkiem ze miało się cierpliwość) o tyle sprzęty z jabłkami mnie robią.
Współdzielonych schowek i AirDrop to podstawa mojej codziennej egzystencji. Komfort i szybkość łączenia się urządzeń jest nieporównywalnie lepszy.

Jestem również mega zadowolona z mojego najnowszego smartfona. Pochwalę się, ze kupiłam sobie ostatnio model 14, rzeczywiście zdjęćia są wprost rewelacyjne.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Top Bottom