Isuca

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator

Isuca

Shinichirou postanawia znaleźć pracę, by tym samym mieć jak płacić za czynsz za swoje mieszkanie – jego nauczyciel doradza mu, by szukał czegoś w dziedzinie pomocy domowej. Kiedy już zostaje zatrudniony, jego pracodawczynią okazuje się Sakuya, dziewczyna będąca 37 głową rodziny Shimazu, której zadaniem jest odprawienie egzorcyzmów oraz eliminowanie niechcianych stworzeń. Chłopak przypadkiem wypuszcza na wolność jedną z istot złapanych przez dziewczynę i dwójka ta musi współpracować, by ją powtórnie dorwać. Opowieść o komediowym polowaniu na potwory czas zacząć!
Czas:
Współczesność

Miejsce:
Japonia

Inne:
Ecchi
Harem
Magia

Pierwowzór:
Manga

Postaci:
Uczniowie/studenci

Widownia:
Seinen

Rok wydania:
2015

Czas trwania:
10x24 min

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Jedna z tych bajek które nie każdego mogą zaciekawić mi w ogóle nie przypadła do gustu i gdzieś w okolicach 6 odcinka już ją porzuciłem ale wiadomo wszystko jest kwestią gustu

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Spoko seria, oczywiście niczego jej nie zabrakło od cycatej siostry głównej bohaterki do kociej dziewczyny i oczywiście strasznie młodej babci :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom