Jakie anime są waszym zdaniem niedocenione

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
Jakie anime wam się spodobały a przez innych są nie docenione bądź tylko w naszym kraju ja ogółem się jeszcze z żadnym nie spotkałem ale ciekawi mnie czy wy już mieliście okazje coś takiego zaobserwować

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Myślę ale raczej nie spotkałam takiego anime. Spotkałam np Basilisk: Kouga Ninpou Chou dojrzałe dobre anime ale nie zbyt popularne ale nie wiem czy nie doceniane.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Moim zdaniem, w niektórych kręgach, stanowczo zbyt mało docenia się anime “Monster”, być może ze względu na to, że jest raczej do dojrzałego widza kierowane i nie znajdzie się tam słodyczy, dla której niektórzy oglądają chińskie bajki.

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
To tak jak Basilisk. Dojrzałe anime zazwyczaj mało doceniane są.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
alt
byters:
Moim zdaniem, w niektórych kręgach, stanowczo zbyt mało docenia się anime “Monster”, być może ze względu na to, że jest raczej do dojrzałego widza kierowane i nie znajdzie się tam słodyczy, dla której niektórzy oglądają chińskie bajki.
Jak już jesteśmy przy Monsterze to powiedział byś mi czy opłaca się go obejrzeć i dlaczego bo odkładam go od kilku dobrych miesięcy

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Oczywiście, że warto. Anime jest bardzo dojrzałe, bardzo mroczne i klimatyczne. Kreska jest może już przestarzała, ale mimo wszystko robi bardzo dobre wrażenie. Podstawą jednak świetności tego anime jest fabuła i przewspaniały klimat. Trzyma w napięciu do ostatniej chwili. Naprawdę warto. Jak obejrzysz, powiedz czy Ci się podobało.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Prawie nikt nie zna Blood + a ja uważam, że to świetne anime :C
Tak samo D-Gray man (boszsz kocham kocham!) czy dość stare już ale piękne Ayashi no Ceres

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
alt
byters:
Oczywiście, że warto. Anime jest bardzo dojrzałe, bardzo mroczne i klimatyczne. Kreska jest może już przestarzała, ale mimo wszystko robi bardzo dobre wrażenie. Podstawą jednak świetności tego anime jest fabuła i przewspaniały klimat. Trzyma w napięciu do ostatniej chwili. Naprawdę warto. Jak obejrzysz, powiedz czy Ci się podobało.
dzisiaj w nocy się na pewno w końcu za to wezmę :D
alt
Eyirie:
Prawie nikt nie zna Blood + a ja uważam, że to świetne anime :C
Tak samo D-Gray man (boszsz kocham kocham!) czy dość stare już ale piękne Ayashi no Ceres
Powiem ci że tez nie znam przedstawionych przez ciebie tytułów ;c

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No właśnie! Poszukaj sobie piosenki Divy z Blood + (Mark Mancina Diva song)

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

D.Gray-Mana zna każdy przecież…
Mnie boli że tak dużo osób nie tyka Expelled from Paradise - bo jest w CGI (komputerowo) zrobione, a dla mnie jest to jedno z lepszych anime jakie oglądałem, zwłaszcza że to kinówka a nie seria.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Moim zdaniem Coppelion jest niedoceniany, a szkoda bo ma potencjał.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No właśnie niekoniecznie każdy T^T Ja raczej mało znam ludzi, co obejrzeli całe anime…
Coppelion w sumie mnie nie wciągnął więc dałam sobie spokój po 4 epkach.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
No wiesz…pierwsze 4 czy 5 odcinków są z lekka nudnawe, akcja rozwija się dopiero od 6-tego odcinka.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
alt
Airzel:
No wiesz…pierwsze 4 czy 5 odcinków są z lekka nudnawe, akcja rozwija się dopiero od 6-tego odcinka.
Opowiedz mi coś więcej o tym anime

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Nie jest tak strasznie z D.Gray-manem. Jest nawet polska grupa skanlacyjna, co się tą mangą zajmuje.
Ja mogę natomiast stwierdzić, że Kyou Kara Maou jest zbyt mało popularne, a jak dla mnie było to dobre anime. Chociaż mogę się też kierować tym, że jest moim ulubionym.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Jednym z moich ulubionych jest/było Vampire Knight ale w sumie nikomu tego nie polecam, bo “koneserzy m&a” z pewnością od razu zaczną krytykować

Ostatnia edycja:
B

Barume

W wampirzych rycerzach są ładni chłopcy Idol na ten przykład.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Aidou? Jest taki kochanyyyyyyy <3

Ostatnia edycja:
B

Barume

Tak dokładnie on chociaż lepszy dyrektor jest.

Ostatnia edycja:
Top Bottom