Jakie filmy lubicie najbardziej

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Hejcia, może podzielimy się w tym wątku różnymi tytułami ulubionych filmów :) W ten sposób niektórzy (np ja) będą mogli zobaczyć coś dobrego a niewidzianego wcześniej.

Btw na tę chwilę mój ulubiony film to Kabhi khushi kabhie ghan (czyli Czasem słońce czasem deszcz). Jedyny, który sprawia, że płaczę no i kocham muzykę… I aktorów… I ogólnie klimat ^.^

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Cała trylogia Władca Pierścieni oraz Hobbit, Więzień Labiryntu, Igrzyska Śmierci.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member

Pozdrowienia od mojej mamy (xD)

A ja od sb to mógłbym polecić wszystkie sezony gry o tron

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Dobry opis XD “pomijając anime oczywiście” :D

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Caaia trylogia Władcy Pierścieni, Hobbita, Igrzyska Śmierci, saga Star Wars i oczywiście Avatar.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Omg Laxtus! Wbijam do Ciebie! :D

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
alt
Eyirie:
Omg Laxtus! Wbijam do Ciebie! :D
A zapraszam zapraszam :p pokój gościny puki co wolny

Ostatnia edycja:
H

Hotushi

Uwielbiam, po prostu ubóstwiam Więźnia Labiryntu. ;w;

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
“Clerks” z 1994 roku, mój ulubiony film o jednym dniu z życia Dantego i Randalla. Za każdym razem gdy to oglądam to płaczę ze śmiechu.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Więzień Labiryntu, Never Back Down, Trylogia o Bournie.

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Trylogia o Bournie, Pulp Fiction, Pitbull obie części i serial jeżeli chodzi o polska twórczość i chyba wszystkie filmy z Arnoldem są obowiązkowe xD a obowiązkiem każdej osoby oglądającej filmy to Ojciec Chrzestny

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Film “In your eyes” bardzo no, piękny, moim zdaniem. Jak ktoś lubi raczej takie spokojniejsze to polecam

Ostatnia edycja:
A

Agne

Dużo jest znakomitych filmów i nie sposób wszystkich wymienić. Więc przedstawię zaledwie garstkę filmów, które moim zdaniem zasługują na uznanie: Aurore, Pożegnanie z niewinnością, The Cat, Wybacz, ale będę Ci mówiła skarbie, Milczenie owiec, Lolita oraz Przerwana lekcja muzyki.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Piraci z Karaibów są super <3 najlepsze na świecie i w ogóle kocham ich prawie jak keczup

Ostatnia edycja:
A

anon69907507

Incepcja, Skazani na Shawshank, Zielona mila, Trylogia Matrix, Jeniec: Tak daleko jak nogi poniosą.

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

Hooligans, Skazani na Shawshank, Zielona mila, matrix, cienka czerwona linia, wróg u bram, pan tadeusz, potop,i kilka innych podobnych

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Imię Róży, Strażnicy Galaktyki, Star Wars, Droga do El Dorado, Viviane chce się rozwieść, Powrót do Przyszłości.

Ostatnia edycja:
F

Faye

New member
Ojej, hmmm… Filmweb pokazuje mi 87 ulubionych tytułów i chociaż naprawdę mocno mnie korci, żeby je wszystkie wypisać, nie zrobie tego xD Planowałam wysłać linka do filmweba, ale i tak ulubionych nie zobaczycie, bo nie jesteśmy znajomymi, cusz… Więc ode mnie będzie tak: Pokój (Room), W głowie się nie mieści (Inside Out), Dzikie historie (Relatos Salvajes), Demon, Grand Budapest Hotel, Bękarty wojny (Inglorious Basterds), Incepcja, Ruchomy zamek Hauru, Planeta skarbów (Treasure Planet), Jak zostać królem (The King’s Speech), Ojciec chrzestny (The Godfather), Anastazja, Król Lew, trylogia Władcy Pierścieni, saga Star Wars, Skazani na Shawshank i z ostatnio widzianych Melancholia, Snowpiercer, Pacific Rim.
Plus jeszcze wiele innych, których jest po prostu za dużo xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom