Jakiej muzyki słuchacie?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Klein

No to się pochwalcie xD jakiej muzyki słuchacie???
Ja słucham rapu i dubstepu xD

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Rock i Metal
Ewentualnie cokolwiek wpadnie mi w ucho podczas grania w osu! xD

Ostatnia edycja:
P

Piter

Rock, Hard Rock, Metal, Dobry Dubstep
YEA B***H :p

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja aktualnie słucham dubstepu, rocka ewentualnie jakiś dobry pop coś w tym na pewno innego się znajdzie :D

Ostatnio moja ulubiona playlista:

Ostatnia edycja:
P

Payback

Wyłącznie klasyczna. Od czasu do czasu metalu, ale niewiele, tylko parę zespołów (A7X, Adrenaline Mob, Sabaton etc.).

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Ja słucham praktycznie wszystkiego. Staram się być elastyczna. od klasyki, przez pop, poprzez muzykę epicką i tych z gier, do rocka i wyżej :3
Choć nie zadowala mnie polski chłam :c

Ostatnia edycja:
P

Payback

Kiichigo, ograniczając się do polskiego popu, to faktycznie sam chłam, ale jak się głębiej poszuka, to można znaleźć ciekawych wykonawców bądź bandy, które w końcu i tak nie są popularne, bo producenci oczywiście oczekują samych komercyjnych zespołów, co za hajs zrobią wszystko.

Kilka kawałków, które są dobre i to w każdym gatunku:

1. Metal
  1. Pop
  1. Rap
Wizerunku światowego fakt faktem te kawałki nie przyciemniają, ale w Polsce porównując do czegoś takiego:

Dla mnie jest to parodia, no ale cóż.

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Paju ogólnie, polski chłam miałam na myśli disco polo i większość piosenek gdzie wyje dziewczyna ;>
Reszta bez zarzutu ^^"

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Power Metal i trochę dubstepu :D

Ostatnia edycja:
P

Payback

Disco Polo to nawet chłam nie jest. Tak bardzo zgodność. ;p

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Ta jasne, teraz chłam, a jak na imprezie gdzieś poleci disco polo to będziecie tańczyć i balować na całego :p

Ostatnia edycja:
P

Payback

Disco Polo jest głównie robione po to, żeby pól-trzeźwe główki mogły wyłapać prosty rytm i do czegoś się pobujać, ale słuchanie tego na porządku dziennym jest raczej wyniszczające. 90% tekstów jest o cyckach i r*chaniu.

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

No to może ja się pochwalę:
  • rock - tu jestem elastyczny, słucham zespołów od Queen do Sabatona (z wyróżnieniem dla ACDC)
  • epic music - w każdej praktycznie postaci
  • pop - co mi wpadnie w ucho, nei interesuje się ale jak znajdę coś co mi się spodoba to słucham, np. OneRepublic - Counting Stars, John Newman - Love me Again
  • Nightcore i S3RL - ostatnio mam na nich “fazę”, wpada w ucho
  • Wszystko inne co wpada w ucho, zwłaszcza muzyka z AMV

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Może, to mogę tam dać równie dobrze Airbourne czy Skillet (co do Sabatonu to jak to pisałem to myślałem akurat o Panzerkampf).

Ostatnia edycja:
L

LikeUp

Rap - Ice Cube , 2pac , eminem , jay-z , proof, biggie smalls , 50 centów , dre , snoop , eazy e , nas , a tak to jeszcze co w ucho wpadnie fajnego ;D

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Elektronika dupstep techno dnb rock metal

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Ja wszystko co wpadnie w ucho :p
Ale ostatnio szukam kay-pop i ogólnie muzyki z japoni, tylko jakos nie znam sie na temacie. Mógłby mi ktos doradzic gdzie i skad np posciagac cos fajnego ?

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

No to moja kolej :D
Jak koleżanka wyżej jestem elastyczny w moich gustach, ostatnio trochę zagrzązłęm w 2 nurtach mianowicie Dubstep i Hip Hop
Dla wtajemniczonych Liquid Dubstep, Glitch Hop, i polski niuskul ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom