Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jakiej muzyki słuchacie?
Autor wątkuKlein
Data rozpoczęcia
Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję
Zapomniałem hasło.
Ja słucham praktycznie wszystkiego. Staram się być elastyczna. od klasyki, przez pop, poprzez muzykę epicką i tych z gier, do rocka i wyżej :3
Choć nie zadowala mnie polski chłam :c
Kiichigo, ograniczając się do polskiego popu, to faktycznie sam chłam, ale jak się głębiej poszuka, to można znaleźć ciekawych wykonawców bądź bandy, które w końcu i tak nie są popularne, bo producenci oczywiście oczekują samych komercyjnych zespołów, co za hajs zrobią wszystko.
Kilka kawałków, które są dobre i to w każdym gatunku:
1. Metal
Pop
Rap
Wizerunku światowego fakt faktem te kawałki nie przyciemniają, ale w Polsce porównując do czegoś takiego:
Disco Polo jest głównie robione po to, żeby pól-trzeźwe główki mogły wyłapać prosty rytm i do czegoś się pobujać, ale słuchanie tego na porządku dziennym jest raczej wyniszczające. 90% tekstów jest o cyckach i r*chaniu.
rock - tu jestem elastyczny, słucham zespołów od Queen do Sabatona (z wyróżnieniem dla ACDC)
epic music - w każdej praktycznie postaci
pop - co mi wpadnie w ucho, nei interesuje się ale jak znajdę coś co mi się spodoba to słucham, np. OneRepublic - Counting Stars, John Newman - Love me Again
Nightcore i S3RL - ostatnio mam na nich “fazę”, wpada w ucho
Wszystko inne co wpada w ucho, zwłaszcza muzyka z AMV
Ja wszystko co wpadnie w ucho
Ale ostatnio szukam kay-pop i ogólnie muzyki z japoni, tylko jakos nie znam sie na temacie. Mógłby mi ktos doradzic gdzie i skad np posciagac cos fajnego ?
No to moja kolej
Jak koleżanka wyżej jestem elastyczny w moich gustach, ostatnio trochę zagrzązłęm w 2 nurtach mianowicie Dubstep i Hip Hop
Dla wtajemniczonych Liquid Dubstep, Glitch Hop, i polski niuskul