Jest sprawa.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

COCOart

New member

Jest sprawa.
A konkretnie bardzo ważna xD

Napiszcie mi one-shota xD
A ja to obrobię w graficzkę.

O co chodzi?
Mam postać… ale nie mam pomysłu na fabułę. xD
Ma to być z magic girl…

Mogę podpowiedzieć cytatem
‘“Zastanawiam się - rzekł - Czy gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewno dnia znaleźć swoją.”’

coś komicznego, słodkiego… i wgle pełne pastelowych barw i magiiiii… xD

SZUKAM KREATYWNOŚCI.
CZEKAM xD

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Mogę spróbować. Jakieś konkrety?
I mam pisać to jako opowiadanie z dialogami i opisami miejsc i sytuacji tak?

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
zrób tak jak uważasz :D

Konkrety mmmm…
Dziewczyna ma ‘jakoś’ posługiwać się gwiazdami :eek:
Co by tu jeszcze… Głównie chodzi mi o to by się ona nie przedstawiała ani nic tylko jakby to było jakoś wyrwane ze środka. : o Taka akcja kulminacyjna
alt
Tsu:
Może być hentai? :D
Już rysowałam doujina, podziękuję xD
Nie lubię rysować członków xD

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
To mogę nawet tu na wątku napisać
Tylko chwilę mi to zabierze…

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Opowieść wyrwana ze środka kontekstu… okej! Będzie scena walki. Ostateczna umka zawsze dająca zwycięstwo twojej OC’ce [nazwa dowolna, nazwijmy ją Staś na potrzeby opisu sytuacji xD]
Staś stoi w pozycji gotowej do ataku, w dłoni trzyma miecz w kształcie gwiazdy 4 ramiennej (Rękojeść z 3 ramion i jedno długie ramie jako ostrze). Naprzeciw niej stoi jej największy wróg [wymyśl imię, na potrzeby sceny będzie “Jaś”] Jaś trzyma ten sam miecz ale w innych kolorach (Jaś to Alter-ego Stasia… Czerwono czarna lolita lub jakaś gotka ) Mierzą się wzrokiem, obie są dość poszarpane, walka trwała dość długo
DIALOG:
Jaś- Stasia… za długo już to trwa… Zakończmy to!
Staś- Zgadzam się Jasiu…
Obie- Sekretna technika gwiezdnego rycerza: Excalibur…! (jeden dymek jbc. ) [Nazwa oczywiście może zostać zmieniona]
Staś- Światłości!
Jaś- Ciemności! [Jakiś wygląd nie wiem miecz się jarzy bardziej czy coś ]
Zderzenie postaci, klingi razem i postacie po obu stronach złowrogie spojrzenia i rzut na ciała obojga, poszarpane ubrania takie tam… Pasuje?

Ostatnia edycja:
Top Bottom