K project

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
W mieście Shizume władzę sprawuje siedmiu królów, uczy się w nim też Yashiro Isana - zwyczajny, wiodący normalne życie nastolatek. Wszystko się komplikuje, kiedy zostaje wmieszany w sprawę głośnego morderstwa. Nagle okazuje się głównym podejrzanym. Aby oczyścić się z zarzutów i przeżyć, jest zmuszony na własną rękę rozpocząć śledztwo. W tym samym czasie miasto staje się polem walki dla dwóch skłóconych klanów.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Mogłoby się lepiej skończyć a ja wciąż wyczekuję kontynuacji. Ale miło się oglądało, mimo że na początku wydawało się to być trochę zagmatwane.
Cała akcja z pościgiem i jeszcze ta dziewczyna kot było najlepsze ^^

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Jest 2 sezon
chyba Anna bedzie kolejnym czerwonym królem tak po amv wnioskuję

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Jest też film, ale nigdzie nie widzę polskiej wersji obu.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
K movie? O.O to muszę obejrzeć! Zapoda ktoś jakiegoś linka pl albo ang napiski?

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Nie przepadam za tym anime,słaba fabuła jest

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
MI się właśnie fabułą podoba… Dość przemyślanie skomponowana

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Dziekiiii!! ^.^ Szkoda ze nie mogę na razie zobaczyć …

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojejuśku, missing kings było superekstraodlotowe, nie mogę się doczekać 2 sezonu <3

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A w październiku zdaje się też 2 sezon Owari no Seraph ma być? Cudowny miesiąc będzie! Szkoda tylko, że 2 lic i trzeba się uczyć…

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Owari no Seraph ma być w październiku? To będzie mięsiąc

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Niom ^.^ Ale pewnie i tak nie dam rady na bieżąco oglądać… chyba sobie OnS mangę na fona ściągnę

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Dobrze, że narazie nie zmienili treści w anime i leci wraz z wydarzeniami z mangi, jak to zmieniali przy wielu produkcjach, np. Shaman king

Ostatnia edycja:
Top Bottom