Kanał YT - Pain MB

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

anon35142279

Cześć

Siema, czy są tu miłośnicy ataku tytanów ?
nagrałem odcinek z ciekawostkami ponieważ bardzo interesuje mnie te anime oraz twórczością autora, dzięki tej ciekawości zdobyłem wiele faktów, które mam zamiar z wami się podzielić

nie widać tego lecz sporo się namęczyłem, prosiłbym, abyście to docenili https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f57/1/16/1f609.png

Zapraszam do oglądania!

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Dafuq ? 2 topic? lel Nie chce mi się pisać tego co poprzednio, więc tylko skomentuje jednym słowem - słabo…

Ostatnia edycja:
fala5g

fala5g

New member
Dafuq ? 2 topic? lel Nie chce mi się pisać tego co poprzednio, więc tylko skomentuje jednym słowem - spoko
Powodzenia przy tworzeniu kolejnych filmow :)

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Jesus Cloud:
Dafuq ? 2 topic? lel Nie chce mi się pisać tego co poprzednio, więc tylko skomentuje jednym słowem - słabo…

napisz jakie wady a ja spróbuje się poprawić!
alt
fala5g:
Dafuq ? 2 topic? lel Nie chce mi się pisać tego co poprzednio, więc tylko skomentuje jednym słowem - spoko
Powodzenia przy tworzeniu kolejnych filmow :)

Dzięki :)

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Na pewno wiele wysiłku włożyłeś w stworzenie tego filmu. Ale musisz popracować nad wypowiedzią. Nie tylko sama budowa zdań, ale również dykcja. Czasami ciężko Cię zrozumieć. Brzmisz też nienaturalnie, jakbyś czytał z kartki (co zapewne robiłeś). Musisz jednak przećwiczyć wypowiedź zanim ją nagrasz i sprawić, że jest bardziej naturalna.

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

W sumie @up ujęte mniej więcej to co pisałem wcześniej (ale jakimś cudem zniknął temat). Robisz błędy, jest to mówione sztywno, bez żadnych emocji, twój głos po prostu nie przykuwa uwagi w takim wydaniu. Źródła - ja bym był heppi jakbyś w opisie podał skąd czerpałeś informacje (udowodniłbyś wiarygodność wysiłku?). Rozumiem, że napracowałeś się czyli zrobiłeś dobry research (czytałeś jakieś wywiady z autorem, artykuły, itd.), ale jeżeli prostu wygooglałeś i wyodrębniłeś poszczególne “fakty” z prac innych osób to ciężko nazwać to napracowaniem się. Ogólnie nie jestem fanem tego typu filmików, ale cóż, powodzenia.

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Za bardzo skupiłem się na montażu , że zaniedbałem to co mówie , wielkie dzięki za komentarze dało mi to wiele do myślenia :)

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Bo filmik fajnie zmontowany :) I jeszcze zasugeruję, żeby muzyka była trochę ciszej, bo w pewnych momentach trochę Cię zagłuszała.

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Siemka!

Tak jak widzicie w tytule zrobiłem ciekawostki z Konosuba :D
Nie przepadam za humorem Japończyków ale te anime trafiło idealnie w mój gust.
Po przez zainteresowanie do Anime wyszukałem 5 ciekawostek.
Mam nadzieje , że wyszedł lepiej niż ostanio ;) oraz , że wam się spodoba

Ostatnią edycję dokonał moderator:
A

anon35142279

Siemka!
Ostatnio wrzuciłem wam filmik na temat KonoSuby co większości przypadł do gustu patrząc na pozytywne komentarze, za które bardzo dziękuje.
Postanowiłem wrzucić wam kolejny film z ciekawostkami o Anime , które bardzo uwielbiam czyli Re:Zero. Prosiłbym was też o wskazówki co poprawić , aby mógł się rozwijać. (czasami użyłem wulgarnych słów jakby co ?) Mam nadzieje , że film wam się spodoba ?

A

anon35142279

Siemka!
Wrzucam wam kolejny odcinek z ciekawostkami o Boku No Hero Academy ? słyszałem , że ostatni odcinek nie wyszedł tak dobrze więc dałem sobie więcej czasu na zrobienie tego odcinka , aby wyszedł dobrze ? Mam nadzieje , że mój czas nie poszedł na marne i filmik wam się spodobahttps://www.youtube.com/watch?v=YxMijkoVrus&feature=youtu.be

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Siemka!

Otóż filmik z KonoSuby przyjął się najlepiej, wiec postanowiłem zrobić materiał o Megumin :D
Dajcie również swoje propozycje na kolejny odcinek. Mam nadzieje, że film wam się spodoba ;)

A

anon35142279

Siemka!

Otóż filmik z KonoSuby przyjął się najlepiej, wiec postanowiłem zrobić materiał o Megumin :D
Dajcie również swoje propozycje na kolejny odcinek. Mam nadzieje, że film wam się spodoba ;)

Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Dostajesz od mnie suba co by ci się donejty z YT zgadzały i kciuka.

Ja też lubię Megumin, ale nie wiedziałem, że ma 13 lat :/

Rozwijaj swój kanał i nie popadnij w chorobę yutubera :)

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Wielkie dzięki mordo ;)
W internetowej noveli Megumin ma już ok. 17 lat ;)
Wiec rośnie ^^ nie to co Ash z pokemonów co zatrzymał się w rozwoju :D

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Jak sądzicie poprawiłem się od tego czasu xd?

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Siemka!
Tak jak obiecałem postanowiłem zrobić ciekawostki na temat pięknego anime, które jest Kimi no Na wa :D
Mam nadzieje, że film wam się spodoba ^^

A

anon35142279

Siemka!
Dawno nic nie wrzucałem, wiec udostępniam wam film z ciekawostkami na temat No Game No Life ^^
Mam nadzieje, że film wam się spodoba ;)

Top Bottom