Kanał YT - Pain MB

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

The_Lusty_Dovahkiin

Dobry odcinek, wielkie propsy za to, że to robisz :D Kimi No Na Wa jest niesamowitym filmem pod wieloma względami, pokazuje różnice w różnych rejonach Japonii, wykorzystuje całą masę symboliki z japońskiej mitologii, a przy okazji jest tak dobry fabularnie i daje solidną dawkę feelsów…

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Dzięki ^^
Nie dziwie się dlaczego ten film dotarł do tak dużej ilości odbiorców, w końcu ten film jest tak jak napisałeś świetny film pod wieloma względami. Perełka wśród anime ;D

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Siemka!
wrzucam wam kolejny odcinek z KonoSuby :D
tym razem fakty o Kazumie ^^
Mam nadzieje, że film wam się spodoba! ;)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
A

anon35142279

film zawiera spojlery

Siemka!
dziś wrzucam wam odcinek z Shigatsu wa Kimi no uso dość sporo się męczyłem z powodu praw autorskich ?
ale ostatecznie udało mi się wrzucić ten film ?
Mam nadzieje, że film wam się spodoba ?

A

anon35142279

Siemka

Tak jak widzicie w tytule, w tym odcinku przedstawię wam 5 faktów, których nie znałeś o SAO :)
Mam nadzieje, że film wam się spodoba^^

A

anon35142279

Siemka!
W tym odcinku dla odmiany opowiem wam na temat endingów z mojej perspektywy :)
napiszcie również co wy o tym sądzicie
mam nadzieje, że odcinek wam się spodoba ^^

Ostatnia edycja:
Yohn

Yohn

New member
dla mnie utwory w trakcie trwania anime pomiedzy czy wlasnie na koncowkach bardzo sie podobaja
nie tylko w tokyo ghul ale takze w code of geass czy w koncowkach sezonow kekei senkai brzmi to bardzo dobrze i rzeczywiascie pomagaja wczuc sie w klimat danej serii…
co do filmu przydaloby sie wiecej okspresji brzmi troszke jakby czytalo sie z kartki, mnie osobiscie podoba sie jak autor wkreca sie w to co mowi to i ja sie wkrecam :D

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Ja pomijam i op i ed. Powód jest banalny… nie bardzo trawię japońską muzykę. I na palcach dwóch rąk wymienie dobre japońsko języczne utwory, a z animowych to chyba z jeden :)

Ostatnia edycja:
A

anon35142279

Tak jak mówiłem każdy ma inny gust :)
a opening Yuri!!! on ice? Produkcja japońska a tekst angielski, który wyszedł świetnie :D

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Jak zaczynam serie to raczej nie pomijam ani op ani end… ale po kilku odcinkach już to robię…szczególnie jak jadę odcinkami jeden za drugim :p No chyba, ze jest generalnie dla mnie chujowy…jak właśnie op z drugiego sezou Tokyo Ghula to pomijam za każdym razem…lub tez jeżeli jest genialny jak end z pierwszego sezonu Free to zawsze słucham do końca ^-^

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
A ja właśnie na początku serii unikam openingow jak ognia, bo czasami mocno spoilują !! ;/ Tak samo z endingami, po skończeniu animu sobie je ogladam i jak sie spodobaja to wrzucam na playliste ;)

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Jak zaczynam oglądać nowe anime to zawsze sprawdzam czy opening i ending mi się podobają jeżeli, tak jest to słucham dwa razy, a potem pomijam, ponieważ po prostu nie chce mi się czekać.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
a opening Yuri!!! on ice? Produkcja japońska a tekst angielski, który wyszedł świetnie :D
Nie oglądałem, nie moje klimaty. Ale to tak. IMO najlepsze OP Hellsing, Cowboy Beebop. : )

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Noo niestety, sam wiem po swoim przypadku, że bardzo rzadko czekam na ending, zazwyczaj jak się zaczyna, to wyłączam odcinek, chyba że naprawdę wiem, że ending to porządny sztos (w Nanie tak było, rzadko pomijałem endingi)

Ostatnia edycja:
Taika

Taika

Well-known member
Jeśli chodzi o openingi, to oglądam zawsze podczas pierwszych odcinków. Endingów praktycznie w ogóle ;p
Jedyny jaki mi się naprawdę spodobał to podczas oglądania No.6:

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Endingów słucham rzadko, muszą mi wpaść w ucho i tyle
Te akurat uwielbiam

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Jeśli oglądam anime pierwszy raz to ZAWSZE słucham openingu i endingu :) Jeśli mi się któreś spodoba to leci do playlisty. Potem je po prostu pomijam (no chyba, że baaaaardzo mi się spodoba to słucham za każdym razem).

Ostatnia edycja:
Yohn

Yohn

New member
za kazdym razem kiedy sluchalem endingu byl

rytmiczne i dynamika animacji postaci dobrze dobrana do melodii :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Podobnie jak Gintoki mam.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Ja zawsze traktowałem endingi jako miejsce gdzie wciskane są napisy końcowe odcinków. Może jest jakieś kulturowe uzasadnienie wrzucenia tam muzyki+animacji.
Zazwyczaj oglądam ending tylko raz na całą serię, no chyba że ma kilka endingów. W takim razie oglądam każdy po razie i ewentualnie soundtracku z niego posłucham.

Ostatnia edycja:
Top Bottom