Katekyo hitman reborn

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

Dest3r

Donator

Anime opowiada historię Tsuny (Tsunayoshi Sawada), który jest bardzo niezdarny i ogólnie przegrywa życie.
Jednak, pewnego dnia do jego domu przychodzi “korepetytor” Reborn, który ma za zadanie wyszkolić go
na Dziesiątego Vongolę.

Gatunek: Shounen, Akcja, Fantasy, Komedia;
Tematyka: Mafia, Szkolne Życie, Super moce;
Długość odcinka: ok. 25 minut.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
To jedna z tych bajek w której musisz wytrwać by pokochać. Akcja na początku rozwija się bardzo powoli (co mi osobiście nie przeszkadza) co potrafi odtrącić potencjalnych odbiorców. Ale dla tych którzy wytrwają czeka bardzo sympatyczna historia o przeciętnym mało lubianym chłopaku który stał się bossem największej włoskiej mafii. Bardzo przyjemnie obserwowało mi się jak to tsuna robił postępy i z odcinka na odcinek zyskiwał nowe przyjaźnie jak i stawał się troszkę bardziej męski. Polecam.

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Dokładnie tak jak napisał Lax, początek może zniechęcać ale w momentach kiedy zagęszczała się akcja i robiło poważniej to seria trzymała poziom. Ostatni arc zrealizowany w anime mi się bardzo podobał ^^ No i trzeba trochę przecierpieć z głównym bohaterem zanim przestanie być ciotą. Mimo wszystko naprawdę polecam :D

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Przetrwałem, dooglądałem, doczytałem, polecam, szczególnie mange. Im dalej tym lepiej. Serio Shounen jest bardzo dobry, ale tylko dla wytrwałych ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom