KiEr

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

KiEr

Witam, na imię mam Rafał, miło mi :). Wszędzie mnie pełno, troche lubelskie(Lublin) troche mazowieckie(Warszawa) trochę nawet w Holandii :D chętnie pozwiedzam kraj jak ktoś ma ochotę albo wyjazd za granicę :D. Mam 25lat, ale wiek to dla mnie tylko liczba :p. Anime oglądam od paru lat w wolnym czasie, bardziej stawiam na popularne tytuły, polecenia od brata, znajomych. Bleach, Naruto, Atak Tytanów, Fairy Tail i wiele innych…ulubione anime to Bleach, Dragon Ball i Sword Art Online. Nie utożsamiam się z anime, byłem 3razy na konwentach (Animatsuri Lublin/Wawa, Dutch Comic Con w Holandii). Mało ludzi znam o podobnych upodobaniach, jestem singlem i pomyślałem, że może poznam tu przy okazji dziewczynę o podobnym stylu życia, a do tego fankę anime :D. Co do gier, to kiedyś sporo grałem w różne gry od Mario po Mortal Kombat :D…od Runescape po Lineage 2(myślę, że koło 10lat, od c4 po GoD gdzie na ncsoft serwerze byłem top1-2 AeoreHealer)…aktualnie gram w plemiona i czasami w League of Legends, ale za mało czasu na granie mam żeby zaistnieć w grze, jej plusem jest, że można grać kiedy się chcę bo chodzi tylko o skilla :D. Mangi nie czytam. Lubię gotować, zdrowę odżywianię, sport, kick boxing (oglądałem hajime no ippo, świetne jak ktoś potrzebuje motywacji do treningu :D), rower to moja nowa pasja, myślę o ekstremalnych zjazdach jak downhill zbieram powoli doświadczenie :).

Jak chciałby ktoś popisać to bardzo chętnie, zapraszam :).

Zapraszam na instagram/fb :)
Instagram: https://www.instagram.com/promiseyourself/

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
No witaj :)
Też grałem w Mario xd

Lubisz wędzonki?
Jesteś lewo czy prawo ręczny?

Ostatnia edycja:
K

KiEr

Pewnie, że lubię wędzonki :D coś polecasz :)?
Prawo ręczny, a Ty ?

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Ja polecam kupić se wędzarnie xd
Też prawo, ale nie wiem czemu do niektórych rzeczy tylko lewa ręka :I

Ostatnia edycja:
K

KiEr

To ja tak nie mam, wszystko prawa :D lewa to taki dodatek nie powiem, że bardzo potrzebny :D…staram się więcej używać lewej tak czy siak, fajnie by było obiema rękami sprawnie i wygodnie robić wszystko :D.

Co aktualnie oglądasz/czytasz ?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Cześć Rafale ;) milo mi (i pewnie wszystkim innym) Cię poznać…

Lubisz gry <3 zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!
Plusujesz u mnie za Fairy Taila i SAO ;)
Wspomniales ze jezdzisz na konwenty, wiec mam nadzieje ze kiedys sie na jakims spotkamy (najprawdopodobniej na Pyrkonie xD albo Lovie)
A terazzzz !

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?” i co o niej sadzisz?
Nie wspomniałeś nic o mangach… Czytasz moze? Jakies ulubione tytuły?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)
:malpka20:

Ps. Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hej jestem Aju, miło mi Cię przywitać.
Wpadaj na czat lub graj z nami w S&F :>

Lubisz boczek? Znasz jakieś soundrtacki godne polecenia?

Czym się i baw dobrze

Ostatnia edycja:
K

KiEr

Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?” i co o niej sadzisz?
Nie wspomniałeś nic o mangach… Czytasz moze? Jakies ulubione tytuły?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Poszukałem w google i tutaj postanowiłem się zarejestrować :D
Nie widziałem, teraz zerknąłem na opis tej anime i obrazki, ale nie przekonują mnie obrazki :D
Napisałem, że mangi nie czytam, ale mówiłaś, że kopiuj/wklej to wybaczam :D
Lubię to i to, kawę ograniczam jak jej nie potrzebuje, więc wybieram herbatę, kawa w towarzystwie częściej się zdarza :). Cukier to biała śmierć :D
LATO!!! :D
Pomidory, pomidorówka, spaghetti, pizza :D
Tak z pomocą cyrkla dam radę :D

Zacząłem właśnie w Shakes & Fidget :D nick jak na forum dodajcie do gildi :)

Avenida oglądasz coś aktualnie z anime :)?

Cześć Aju :). Ja jestem wszystko jadalny :D boczek sam w sobie raczej nie lubię, ale dobrze przyrządzony w potrawie zjem ze smakiem ;).
Ostatnio słucham takie coś nie wiem czy Cię zainteresuję :p

Podrzuć od siebie jakiś link Aju co mi polecisz :)

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Ja w anime jestem taka, dosc świeża xD zanim zarejestrowalam sie tu, ogladalam serie dziennie bez problemu ;p teraz 2 serie w tyg jak mam czas xD
Ale aktualnie ogladam Monster mlMusume (kończę) i zabieram sie za Hitsugi no Chaika…
Możesz znaleźć moje konto na Animezonie pod tym samym nickiem ;)
A do gildii dodam cie napewno, tylko musisz odczekac swoje w kolejce, poniewaz istniejemy od max 5 dni mamy dopiero rozbudowana gildie na 21 poziom i…brak miejsc xD (z pzm na pzm rozbudowa jest droższa) wiec jesli mogl bys napisz do mnie na SyFie pw albo pod tematem podaj swoj nick, zebym sie nie pogubila kto jest next na liście ;)
(nie, nie mozesz liczyc na specjalne wzgledy, ani na to ze dodam cie poza kolejka hihi nie faworyzuje podwladnych xD)a

Ostatnia edycja:
K

KiEr

Spoczko nie liczę na żadne specjalne względy dopiero zacząłem w to grać :D…a co do PW to podałaś dobrze nick bo nie mogę wysłać PW?
Z anime widzę, że lubisz takie romansy :D

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
kierusek:
Cześć Aju :). Ja jestem wszystko jadalny :D boczek sam w sobie raczej nie lubię, ale dobrze przyrządzony w potrawie zjem ze smakiem ;).
Ostatnio słucham takie coś nie wiem czy Cię zainteresuję :p

Podrzuć od siebie jakiś link Aju co mi polecisz :)
co do mixa- 16:10

Z mojej strony zapewne Max Payne-klik poleci. Hmmmm…Do tego Elder Scrolls IV-klik. No i wiele innych, ale to kiedy indziej.
Jak dla mnie miazga oba, ale czy wpada w Twoje gusta? :D

19:50 w soundtracku z Elder Scrolls III, który też jest supi
Masa takich dobroci. Ogólnie jak usłyszę wiolonczelę w dobrym akompaniamencie z jakąś ciekawą linią melodyczną w soundtracku to automatycznie staje się on jednym z moich ulubionych.

Ostatnia edycja:
K

KiEr

fajne fajne :) to pewnie Lindsey Stirling znasz :)?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Lindsey Stirling <3 ma dziewczyna u mnie suba i juz od dluzszego czasu ma swoje specjalnie miejsce na samym szczycie moich “naj”

Co do anime…nienawidze GORE a poza tym ogladam wszystkooo…ale czy romans to moj ulubiony gatunek? Nie! Raczej fantasy-mmorpg-akcja cos w tym klimacie ;)

Ostatnia edycja:
K

KiEr

To fajnie, podaj swój nick na S&F :) mój to KiEr

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Witaj i baw się dobrze na forum. Pytań nie mam… a nie. Mam Jedno. Skąd pomysł na nick?

Ostatnia edycja:
K

KiEr

Był sobie serial Biały Kieł i pomyślałem, że zamiast kieł będę KiEr tak po prostu :D kierusek itp wyszło od tego, że kier jest krótkie i czasem zajęte, więc coś tam zawsze się doda :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Hmmm… Moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem to… Król Kier. Co do serialu, to bitwę toczyłem z siostrą o pilot od tv, ona zawsze chciała bajki, a ja serial

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!
Ari na?

A tak serio, to co tam?

Ostatnia edycja:
K

KiEr

aaaa spoko na rower mysle wyruszyc pojezdzic troche :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Jeździsz dla samej jazdy czy dla kondycji?

Ostatnia edycja:
Top Bottom