Kimi no Na wa.

• Autor wątku Mr.Hubson4498
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Mr.Hubson4498

Hej! Miesiąc temu zobaczylem trailer do ,Kimi no Na wa." (Your Name.) i potem wszedłem na MyAnimelist.net, żeby zobaczyć kiedy jest premiera tego filmu. Było napisane, że jest w 26 sierpnia 2016 i nie mogę znaleść całego filmu, a chce bardzo go obejrzeć. Zwracam się do was z prośbą o podanie linku do całego filmu, albo jakies strony, gdzie pojawi się najwcześniej. Nie musi to byc z polskimi napisami, mogą byc angielskie.

link do informacji na MyAnimelist.net:
https://myanimelist.net/anime/32281/Kimi_no_Na_wa

link do zwiastunu:

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Jako że niedawno była premiera idzie się domyślić że angielskie napisy jeszcze nie istnieją a tym bardziej polskie. Ponadto na obejrzenie tego w dobrej jakości będziemy musieli poczekać pewnie z pół roku.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Pewnie trzeba będzie poczekać do premiery gdzieś za granicą…

Ostatnia edycja:
A

anon69907507

Nietety, trzeba czekać na wyjazd wersji Blu Rej. Nawet jeśli ktoś by to na już przetłumaczył, to i tak jakość “kinowa” mówi sama za siebie i ssie.
A trailer od strony technicznej(kreska, ost-który już zaliczyłem) zapowiada genialną kinówkę.
Ja sam osobiście chciałbym już w jak najlepszej jakości, ale musimy cierpliwie czekać ^^

Ostatnia edycja:
B

Barume

“Hejka, wie ktoś kiedy na trackerach z bajkami może się pojawić film “Kimi no na wa”? Premiera była już jakiś czas temu, domyślam się że trzeba czekać na wydanie płytowe…”

“Zwykle około pół roku. Zależy od tego jak długo będzie się opłacało film trzymać wyłącznie w dystrybucji kinowej. Zawsze możesz złożyć zamówienie na preorder BD. O tym, że babranie się w camach, to strata czasu i wszelkich wartości artystycznych oferowanych przez film nie muszę nikogo przekonywać.”

Nie chce mi się samemu pisać więc wysyłam wątek z pewnej grupy dyskusyjnej.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Ponieważ odpowiedź została udzielona, zamykam wątek by go nie zaśmiecać.

Ostatnia edycja:
Top Bottom