Klub na MALu!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Nikorin

Nikorin

New member
Założyłam klub na MALu - jeszcze nie dokończony jest, ale zapraszam :3

Widziałam takie niemieckie, angielskie i hiszpańskie, ale polskiego nie było… a cały myk tego klubu polega na tym, że kiedy szukamy jakiejś mangi na MALu - np. Chobits to na dole widać jakie klubu dodały ją do siebie. Jeśli zobaczycie tam “₪ Polish Licensed Manga Club ₪” to znaczy, że manga ta została wydana, lub wkrótce wydana zostanie w naszym kraju :3! (oczywiście istnieje możliwość, że zostało wydanych tylko kilka tomików, ale to zdarza się dość rzadko)
Możecie wtedy wejść w klub i zapytać się na forum np. jakie wydawnictwo wydało daną mangę i czy da się ją jeszcze gdzieś kupić :3

http://myanimelist.net/clubs.php?cid=57907

Na razie dodałam wszystkie mangi Hanami, Ringo Ame, Egmontu i Yumegari, no i mnóstwo randomowych mang innych wydawnictw, ale klub już jako-tako spełnia swoją funkcję XD Zapraszam <3

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Mega aktualizacja!!

Waneko:
Time Killers
Durarara
Puella Magi Madoka Magica: Rebellion

Studio JG:
Byousoku 5 Centimeter

Taiga:
Futari no Akai Enishi Satomi Hakkenden Hachitama no Ki, czyli Czerwona Nić Przeznaczenia. Legenda o ośmiu Psach Satomi

Uwaga poniżej już same yaoi (wow…)

Ringo Ame:
Ano Hi no Kimi wo Dakishimeta nara
Konya mo Nemurenai (Bezsenne noce)

Yumegari:
Hana wa Sakuka

Kotori:
Recipe no Ouji-sama
Viewfinder (dobrze wybrałam, że to jest Finder Series?)
NightS
Hana no Mizo Shiru
Hana no Miyako de

zapraszam do klubu XD!

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
jaka znowu yaoistka XD same yaojce u nas wydają wredoty lol.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
ej no znowu upuje i zapraszam do mnie, rozwijamy się XD

jak ktoś umiałby zrobić mi taką małą belkę z nazwą klubu i jakąś animcową mordką i może polską flagą to normalnie postawię mu piwo ;-;

Ostatnia edycja:
Top Bottom