Kokkoku

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
https://myanimelist.cdn-dena.com/images/anime/7/89076.jpg

Premiera: 8 stycznia 2018
Studio: Geno Studio
Gatunki: tajemnica, psychologiczne, dramat, seinen
MyAnimeList

Juri Yukawa mieszka z ojcem i bratem, którzy są NEET-ami, emerytowanym dziadkiem, siostrą, samotnie wychowującą dziecko oraz siostrzeńcem. Pewnego dnia jej brat i siostrzeniec zostają porwani dla okupu. Mając tylko 30 minut by dotrzeć do porywaczy, nie mając żadnych środków by opłacić okup, Juri decyduje się wybrać do nich sama. Jedynie z nożem kuchennym. Zatrzymuje ją jej dziadek, który używa dziwnej mocy pozwalającej rodzinie Yukawa zatrzymać czas.
Podczas gdy cały świat jest zatrzymany, Juri wraz z dziadkiem i ojcem udają się do kryjówki porywaczy. Kiedy wydaje im się, że wszystko będzie już w porządku, okazuje się, że nie tylko oni potrafią się poruszać…

Ostatnia edycja:
rybiki

rybiki

New member
Pierwszy odcinek był bardzo solidny. Później słabiej, ale mocny start wystarczył żebym oglądał dalej. Pod koniec trzymało mnie już tylko to, że zostało mi parę odcinków więc równie dobrze mogę je skończyć. No i w końcu zakończenie okazało się być tragicznie głupie.

Największą wadą serii jest to, że jak już wszystko zostało zarysowane, wszystko później było po prostu nudne. Głównie przez to jak wolno działa się akcja.

Top Bottom