Kokoro Connect

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
I

Innostian

Komedia o miłości i nastolatkach, która śledzi dziwny fenomen Klubu Kulturalnego Akademii Yamahoshi, gdzie piątka członków, trójka dziewczyn i dwóch chłopaków, mogą zamieniać się ze sobą ciałami, a to dopiero początek.

Ostatnia edycja:
N

Nicholas

Moim zdaniem, jest to jedno z lepszych Anime jakie oglądałem z gatunku Romans. Podoba mi się przeplatanie przez autorów akcji z romansem jak i problemami naszych bohaterów. Całość łączy się w trudny do zgryzienia orzech, dzięki czemu, seria powinna nam minąć, a my nawet tego nie zauważymy. Kreska jest naprawdę ładna i wyróżniająca się, główne postacie są strasznie zróżnicowane, od urodzonej, choć skrywającej pewną słabość Inaby Himeko, po dziewczynę, która zakłada maskę i próbuje sprostać oczekiwaniom innych. Jest to Anime godne polecenia na jakieś wieczory i mogę zapewnić, że szybko o nim nie zapomnicie :).

Serdecznie pozdrawiam,
Nikol

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Chyba 3 dni temu skończyłem :D Bardzo fajne anime, było w tym więcej dramatu niż romansu ale i tak przyjemnie się oglądało. ^^

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Jedno z lepszych jakie widziałem. Wygrała dziewczyna której kibicowałem, ale w tym anime akurat obie były bardzo fajne ^^ Problemy bohaterów ukazane w idealny sposób. 9/10 ^^

Przypominam żeby obejrzeć Special, bo jest to ciąg dalszy anime.

Ostatnia edycja:
Top Bottom