Kolejarz wjechał na stację i szybko z niej nie odjedzie WITAM !

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kolejarz

Imię: Paweł
Lat: 19
Ulubione anime:

One Piece,HunterxHunter,Magi,Gintama,Log Horizon,Shingeki no Kyojin

Ulubiony gatunek muzyczny: Muzyka elektroniczna (Dubstep, House , Trap i wszystko inne), muzyka instrumentalna , muzyka filmowa.
Zainteresowania: Anime , Gaming , E-Sport , Fanboy Herbaty

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Szukałem jakiegoś forum , gdzie dałoby radę porozmawiać o naszych kochanych "chińskich bajkach " no i wspomogłem się naszym Google no i dotarłem tutaj no właśnie :D .

Świeżak ze mnie w sprawach anime oraz manga , więc liczę na ciekawe propozycję , miłe pogaduszki no i że będziemy się dogadywać :p .

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Witam się serdecznie. Mamy podobne zainteresowania muzyczne. Chodzisz na siłownię ? Co do propozycji to i na to coś zaradzimy :D. Mogę ci polecić: Bleach, Naruto, Steins;Gate, Durarara, Free, Darker Than Black, Belzebub, Fairy Tail, Full Metal Alchemist, Death Note no i oczywiście Dragon Ball/Z/GT. Mam nadzieję że ci się u nas spodoba i zostaniesz na dłużej

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Yo Yo!
Świeżak powiadasz? Ja jak wbiłem na forum to miałem 2 animce za sobą xD Może podaj jakieś tematyki anime, o które chciałbyś zahaczyć xD
Dodatkowo zapytam: Lubisz masło?

Ostatnia edycja:
K

Kolejarz

Destroyer - Próbowałem chodzić na tą nieszczęsną siłownie do mojego kolegi który ma cały sprzęt w domu , wytrzymałem tydzień i już mi się nie chciało XD . Z tego widziałem Fairy Tail , które jedynie cenie za muzykę która jest świetna , do naruto mnie nie ciągnie , a Dragon Ball to widziałem wszystkie serie jak byłem małym szkrabem :D , resztę zobaczymy jak się przyjmie :).

TroLoL - Napisałem świeżak , gdyż wiem że niektórzy mają obejrzane setki serii i to co ja obejrzałem to jest dopiero naparstek ale mogę się oczywiście mylić i może wcale taki świeży nie jestem . A co do pytania TYLKO MASŁO .

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Siłownia w domu nawet jeżeli ma się cały sprzęt to chujnia. Zawsze najlepsza będzie publiczna. Do Naruto cie nie ciągnie ? Ja uważałem swego czasu to anime za gówna nie warte obejrzenia, ale im dalej seria szła tym była lepsza xD (tylko fillerow nie można oglądać xD ) Jak lubisz dobrego tasiemca ze świetną akcją to polecam wziąść się za Bleach

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemanewicz Paweł!
Witam Cię serdecznie na naszym forum :D
Jakimi grami ze wspomnianego przez ciebie E-sportu się interesujesz?

Ostatnia edycja:
K

Kolejarz

Ogólnie staram być na bieżąco z każdą sceną , jednak głównie skupiam się na Dota 2 i Counter-Strike:Global Offensive

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
O to jeśli chodzi o CS:GO to też się interesuję ową sceną :D No fear my friend i biceps is always with you xd Kogo obstawiasz w meczu Polska vs Francja w turnieju ESEC?

Ostatnia edycja:
K

Kaziek

Cześć/Witam! Jestem Kaziek, jeśli będziesz czegoś potrzebował to pisz.
//Masz jakieś gatunki na które zwracasz uwagę przy wyborze anime?

Ostatnia edycja:
K

Kolejarz

Golter - chciałbym żeby Polaczki wygrały ale nie wiem czy dadzą rade z shoxem, happym i kennys , zobaczymy :D . Można się zgadać się na jakieś granie XD

Kaziek - nie mam jakiś preferencji , oglądam to co wpadnie mi w oko , czy ma dobrą kreskę , czy ma ciekawy styl, jednak staram się żeby nie były to żadne ecchi , romanse .

Ostatnia edycja:
K

Kaziek

W takim razie… Oglądałeś może Code Geass?

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
No to teraz Pan Mango przywita nowego ^^

A więc witam Kolejarza ^^ wita go Mango pytaniami:
  1. Czy kolega oglądał może Highschool DXD?
  2. Czy kolega uprawia jakieś sporty? Jeśli tak to jakie?
  3. Nightcore i muzyka relaksacyjna są ci może znane?
No i to tyle ^^ serdecznie zapraszam na czat i mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej ;)

Ostatnia edycja:
K

koneko

Witam nowego, także poniekąd jestem nowa;p To i ja mam pytania, a co;p
  1. Oglądałeś coś ze studia Ghibli, czy to nie twoje klimaty;)?
  2. Interesowałyby cię surrealistyczne anime, głupkowate komedie bez większej fabuły albo horrory;>?
  3. Lubisz koty;>?

Ostatnia edycja:
Top Bottom