Konkurs na zmianę wyglądu - Lato 2016

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
L

Laaks

New member
Jak dla mnie jeżeli dodany by został ten motyw co aktualnie ale w lepszej jakości i zmienionym logiem to byłoby zajebiście. No i ten tego skryptem na pw do tego niebieskiego bym nie pogardził cnie :v. Btw jak można mieć coś przeciwko wypiętym tyłkom :<.

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Laxty:
Jak dla mnie jeżeli dodany by został ten motyw co aktualnie ale w lepszej jakości i zmienionym logiem to byłoby zajebiście. No i ten tego skryptem na pw do tego niebieskiego bym nie pogardził cnie :v. Btw jak można mieć coś przeciwko wypiętym tyłkom :<.
Niedługo wracam do domu to ci podeślę.
Co do tyłków, jak ci zaraz wyślę zdjęcia męskich pośladków to może zrozumiesz, że części ciała osobników tej samej płci co swoja niekoniecznie muszą wydawać się atrakcyjne…

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Heh jak masz jakieś fajne to czekam na priv =D.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Wygralas ty, Caroline poniewaz twoje propozycje byly najlepsze, niestety tlo ustawione na forum zostalo wybrane przez samego admina, poniewaz nawet ja bylam za wersja “zielona” - Egil rowniez mial interesujace propozycje, jak i dastame… naprawde super mile zaskoczyla mnie wasza kreatywnosc <3
mam nadzieje ze niedlugo uda sie nam zorganizowac jakis wiekszy konkurs z wieksza iloscia ciekawych nagrod…o ile oczywiscie zainteresowanych bedzie wiecej niz 5 osob xDD :p :*

gratuluje <3

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Pochwała :DD Jak Caro wróci to bardzo proszę o zielony na pw. Mega wygląda ^^

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
pochwala, pochwala… mi sie podoba ten standardowy… ale skoro juz po konkursie to moge w koncu pokombinować nad swoim <#

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Przypomniało mi się, że mam w wiadomościach skrypty. Więc mogę podać je już teraz.

MUSHISHI:

// Kolory belek itd.
addGlobalStyle(’.content-search .textbox:focus { border-color: #2a8588; }’);
addGlobalStyle(’.prehead, .thead, a.button:hover, a.button:focus, .pollbar, button, input.button { background-color: #2a8588; }’);
addGlobalStyle(’.forum_on, .forum_minion, .forumstats .unapproved, .thread-summary .gotounread .unread, .post_head .postlink a, .forumstats .counter .fa, #stream .user, .content-search .textbox:focus, .content-search .textbox:focus ~ button, .mini-title a:hover { color: #2a8588; }’);

// Logo
addGlobalStyle(’#mainhead {background: #121212; background-image: url(http://puu.sh/pTsa8/6f391fed66.jpg); background-repeat: no-repeat; background-position: center;}’);

// Tło
addGlobalStyle(’#content { background-image: url( );}’);

// Czcionka dla całej strony
addGlobalStyle(‘body {font-family: Verdana;}’);

MIKU:

// Kolory belek itd.
addGlobalStyle(’.content-search .textbox:focus { border-color: #006498; }’);
addGlobalStyle(’.prehead, .thead, a.button:hover, a.button:focus, .pollbar, button, input.button { background-color: #006498; }’);
addGlobalStyle(’.forum_on, .forum_minion, .forumstats .unapproved, .thread-summary .gotounread .unread, .post_head .postlink a, .forumstats .counter .fa, #stream .user, .content-search .textbox:focus, .content-search .textbox:focus ~ button, .mini-title a:hover { color: #006498; }’);

// Logo
addGlobalStyle(’#mainhead {background: #121212; background-image: url(http://puu.sh/pUEOj/fe49ebaed4.jpg); background-repeat: no-repeat; background-position: center;}’);

// Tło

KOLOROWO:

// Kolory belek itd.
addGlobalStyle(’.content-search .textbox:focus { border-color: #74377b; }’);
addGlobalStyle(’.prehead, .thead, a.button:hover, a.button:focus, .pollbar, button, input.button { background-color: #74377b; }’);
addGlobalStyle(’.forum_on, .forum_minion, .forumstats .unapproved, .thread-summary .gotounread .unread, .post_head .postlink a, .forumstats .counter .fa, #stream .user, .content-search .textbox:focus, .content-search .textbox:focus ~ button, .mini-title a:hover { color: #74377b; }’);

// Logo
addGlobalStyle(’#mainhead {background: #121212; background-image: url(http://puu.sh/pUZQr/3fea74e609.jpg); background-repeat: no-repeat; background-position: center;}’);

// Tło

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
alt
Caroline:
Fajnie, że wygrałam, czuję się doceniona itd. Jednak jak na typowego Polaka przystało muszę ponarzekać.
  1. Wybrano najgorszą z moich propozycji, którą zrobiłam od niechcenia.
  2. Logo - jeśli było w planach zostanie przy starym to po co w konkursie w skrypcie była możliwość jego zmiany? Nie mam nic do niego, jest dobrze wykonane, ale średnio mi się widzi oglądanie wypiętego tyłka narysowanej dziewczynki. No i jeszcze jest na szarym nijakim jednolitym tle.
  3. Laxty ma chyba rację. Teraz widzę, że przez zabawy ze zmianami kolorów tapeta trochę się rozpikselowała. Chyba w domu na komputerze mam oryginał, który może wyglądałby lepiej i można byłoby na niego podmienić tło.
  4. A gdyby tak zrobić ankietę tak by użytkownicy mogli wybrać swojego zwycięzcę? W końcu dodanie jeszcze jednego alternatywnego motywu to chyba nic wielkiego i przeciążającego?
  1. Logo wygląda brzydko na ekranach w rozdzielczości FHD, są czarne boki.
  2. Rozpikseolowana tapeta jest ze względu na optymalizację tła względem stron internetowych. Związane jest to między innymi z wygodą użytkowników, lepszym postrzeganiem strony przez botów, między innymi google.
  3. Motyw został wybrany przez administrację, nie tylko przez jednego admina. Dodanie motywu nie jest trudne ale potem dodawania poprawek do każdego jest już irytujące.

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Głupia ja, nie pomyślałam, że to co pasuje idealnie do mojego monitora na innych niekoniecznie może wyglądać ładnie…
W każdym razie tak w ramach ciekawostki dam link do obrazka tła w oryginalnej kolorystyce. (googlałam za lepszą jakością, ale bardziej się już chyba nie dało albo ja słabo googlam).

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom