Konnichiwa, Billy desu

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.

Zetsu

New member
Witam, jestem Billy. Miło mi Was poznać.
Nie specjalnie lubię pisać o samym sobie, więc rzucę tylko kilka informacji o sobie.

Prawdziwe imię: Nie posługuję się nim.
Data urodzenia: 19-03
Wzrost: 170cm
Waga: 55kg
Grupa krwi: 0
Ulubieni muzycy: Corey Taylor (slipknot), Mana (Malice Mizer, Moi Dix mois), Atsushi Sakurai (BUCK-TICK), Asagi (D)
Muzyka: Alice Nine, Ayabie, BUCK-TICK, D’espairs Ray, D, Fatima, Deluhi, exist†trace, GPKISM, HIZAKI grace project, Kagrra ,Janne da Arc, L’arc~en~ciel , Közi, Luna Sea, Malice Mizer, Moi dix Mois , Khala, Phantasmagoria, The Candy Spooky Theater, Raphael, Plastic Tree, Maximum the Hormone, Nightmare, SeileenONE OK ROCK, Kalafina, Moi Dix Mois.
Anime: Bleach, NANa, Monster, Higurashi no Naku Koro ni, Black Blood Brothers, Shingeki no Kyojin, Code Geass, Durarara,Death Note, Jigoku Shoujo, Hellsing ultimate Ova, Elfen Lied, Angel Beats,
Mangi: Bleach, Dorohedoro, White Dragon, Life, Tokyo Ghoul, NANA, Shingeki no Kyojin, Biomega, Holyland, Wolf Guy - Ookamino Monshou,
Filmy: Nic specjalnego
Pisarz: Stephen King
Sport: Co to?!
Napój: Napoje energetyczne, Kawa
Ulubione, Jedzenie: Pizza
Nielubiane jedzenie: Czosnek, wszystko co zawiera nawet odrobinę majonezu
Kolor: Niebieski, czarny

No nie wiem, chyba tyle chciałem o sobie napisać.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia,

Zetsubou Billy

Ostatnia edycja:
Heja!

Kurdeczka, tym razem pomysly na przywitanie sie mi sie wyczerpaly, ale mam nadzieje ze zrozumiesz (dzisiaj nie jestem dobry w mysleniu). Tak czy inaczej, mam nadzieje ze z nami bedziesz sie czul baaardzo dobrze :D

No to witamy !

Ostatnia edycja:
Cześć Yuohei :)
Zostać zostanę, nigdzie nie idę nie chce mi się
zadomowił się już

Ostatnia edycja:
Witam cię na forum

Ostrzeżenie
Tu logika nie ma sensu, wiem to z własnego doświadczenia XD
koniec ostrzeżenia

Mam nadzieje, że się razem ze wszystkimi będziemy dogadywać XD

I takie pytanko ode mnie: Czy lubisz wędzonki?

Ostatnia edycja:
Witaj :)
Wędzonki?
Nie specjalnie. Skąd takie pytanie?

Ostatnia edycja:
A tak się zastanawiałem porostu czy je lubisz. Ponieważ z jedną inną osobą się nimi interesujemy bardzo. XD

Ostatnia edycja:
Nie podawaj nigdzie na forum swojego adresu zamieszkania, bo jeszcze się znajdziesz w centrum tego naszego zainteresowania z youheiem XD

Ostatnia edycja:
Oficjalnie przebywam w Deadman Wonderland (tak napisałem na Twitterze)

Zaczynam się Was bać XD

Ostatnia edycja:
Siemka, widzę że aktywnie “działasz” na forum (przynajmniej dzisiaj xD). Fajnie i mam nadzieję że tak zostanie ^^ Niedługo zorientujesz się, że większa część życia forum jest na czacie ^^ No i mamy na forum fajne dziewczyny :3 Także ten… Witaj w szeregach xD

Ostatnia edycja:
Fajne dziewczyny powiadasz, akurat rzuciła mnie taka jedna, no nic głupia była. XD

Ostatnia edycja:
Witam witam i o zdrowie pytam! Witam na forum bardzo serdecznie :D
Fajne dziewczyny hm… Potwierdzam

Ostatnia edycja:
Ulczi, dziękuję za serdeczne powitanie.

Teraz na serio myślę, że mi się tutaj spodoba.

Dwie opinie fajnych dziewczynach na tym forum, hmmm… Dopiero co od jednej się uwolniłem (a starałem się jak mogłem by ze mną zerwała XD), muszę się nacieszyć swobodą, ale będę o tym pamiętał. :)

Ostatnia edycja:
Witam Cię.
Mam nadzieje że zostaniesz tutaj.
Wybacz moje tak słabe powitanie :).
Baw się dobrze

Ostatnia edycja:
Ale serio, nie mam czego wybaczać ;) Cieszę się z każdego powitalnego wpisu w tym temacie.

Ostatnia edycja:
Witaj, miło mi Ciebie poznać. Mów mi Billy, tak jak wszyscy na mnie mówią (prawie zapomniałem jak naprawdę się nazywam)
Hobby? Głównie spanie w czasie zajęć.

Następne pytanie bym prosił, jeśli można.

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom