Zetsu
New member
Witam, jestem Billy. Miło mi Was poznać.
Nie specjalnie lubię pisać o samym sobie, więc rzucę tylko kilka informacji o sobie.
Prawdziwe imię: Nie posługuję się nim.
Data urodzenia: 19-03
Wzrost: 170cm
Waga: 55kg
Grupa krwi: 0
Ulubieni muzycy: Corey Taylor (slipknot), Mana (Malice Mizer, Moi Dix mois), Atsushi Sakurai (BUCK-TICK), Asagi (D)
Muzyka: Alice Nine, Ayabie, BUCK-TICK, D’espairs Ray, D, Fatima, Deluhi, exist†trace, GPKISM, HIZAKI grace project, Kagrra ,Janne da Arc, L’arc~en~ciel , Közi, Luna Sea, Malice Mizer, Moi dix Mois , Khala, Phantasmagoria, The Candy Spooky Theater, Raphael, Plastic Tree, Maximum the Hormone, Nightmare, SeileenONE OK ROCK, Kalafina, Moi Dix Mois.
Anime: Bleach, NANa, Monster, Higurashi no Naku Koro ni, Black Blood Brothers, Shingeki no Kyojin, Code Geass, Durarara,Death Note, Jigoku Shoujo, Hellsing ultimate Ova, Elfen Lied, Angel Beats,
Mangi: Bleach, Dorohedoro, White Dragon, Life, Tokyo Ghoul, NANA, Shingeki no Kyojin, Biomega, Holyland, Wolf Guy - Ookamino Monshou,
Filmy: Nic specjalnego
Pisarz: Stephen King
Sport: Co to?!
Napój: Napoje energetyczne, Kawa
Ulubione, Jedzenie: Pizza
Nielubiane jedzenie: Czosnek, wszystko co zawiera nawet odrobinę majonezu
Kolor: Niebieski, czarny
No nie wiem, chyba tyle chciałem o sobie napisać.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
Zetsubou Billy
Nie specjalnie lubię pisać o samym sobie, więc rzucę tylko kilka informacji o sobie.
Prawdziwe imię: Nie posługuję się nim.
Data urodzenia: 19-03
Wzrost: 170cm
Waga: 55kg
Grupa krwi: 0
Ulubieni muzycy: Corey Taylor (slipknot), Mana (Malice Mizer, Moi Dix mois), Atsushi Sakurai (BUCK-TICK), Asagi (D)
Muzyka: Alice Nine, Ayabie, BUCK-TICK, D’espairs Ray, D, Fatima, Deluhi, exist†trace, GPKISM, HIZAKI grace project, Kagrra ,Janne da Arc, L’arc~en~ciel , Közi, Luna Sea, Malice Mizer, Moi dix Mois , Khala, Phantasmagoria, The Candy Spooky Theater, Raphael, Plastic Tree, Maximum the Hormone, Nightmare, SeileenONE OK ROCK, Kalafina, Moi Dix Mois.
Anime: Bleach, NANa, Monster, Higurashi no Naku Koro ni, Black Blood Brothers, Shingeki no Kyojin, Code Geass, Durarara,Death Note, Jigoku Shoujo, Hellsing ultimate Ova, Elfen Lied, Angel Beats,
Mangi: Bleach, Dorohedoro, White Dragon, Life, Tokyo Ghoul, NANA, Shingeki no Kyojin, Biomega, Holyland, Wolf Guy - Ookamino Monshou,
Filmy: Nic specjalnego
Pisarz: Stephen King
Sport: Co to?!
Napój: Napoje energetyczne, Kawa
Ulubione, Jedzenie: Pizza
Nielubiane jedzenie: Czosnek, wszystko co zawiera nawet odrobinę majonezu
Kolor: Niebieski, czarny
No nie wiem, chyba tyle chciałem o sobie napisać.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
Zetsubou Billy
Ostatnia edycja: