Kono Giorno Giovanna niwa yume ga aru

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Shio

New member
Może trochę nietypowy temat, ale jestem ciekaw - jakie są wasze marzenia? Ciekawi mnie czego pragną inni ludzie fascynujący się mangą i anime. Osobiście, trochę to wstydliwe, ale chciałbym spotkać miłą i ładną dziewczynę, z którą mógłbym dzielić to hobby.
Możecie też podać kilka anime które oglądaliście, możliwe że niektóre z nich mogły mieć wpływ na to czego pragniecie. Moje dla przykładu to hunterxhunter, code geass, danmachi…

Artystyk

Artystyk

New member
Dobry temat
moim marzeniem również jest poznać pewną dziewczynę, z którą możemy zakopać się we własnym świecie i dzielić pasje - czy to dobrze, czy źle, to już inna sprawa - a przede wszystkim, spędzać czas razem, a w przyszłości być może założyć rodzinę
resztę już mam w życiu co chciałem, także więcej ważniejszych marzeń w tej chwili nie posiadam 😃
z tych ulubionych anime, które być może przyczyniły się do powstania tych marzeń, niezmiennie podam Toradora, Mirai Nikki, Sakurasou no Pet na Kanojo i Chuunibyou demo Koi ga Shitai - z nimi wiążę w sumie najciekawsze wspomnienia, pachną mi one nostalgią 😉

tak jest skonstruowany świat żeby się wiązać w pary, więc nie ma co się tego wstydzić - a przynajmniej nie w internecie 😃

Hannto

Hannto

Active member
W tym życiu to chcę tylko o umrzeć i odrodzić się w ciekawszym świecie, albo przez wieczność oglądać życie osób z takiego świata. Co prawda nie jest to marzenie bo rzeczywistość ma tendencję do odzierania ludzi z marzeń ale zawsze to jakiś cel.

Kot

Kot

Active member
Ja chcę przystojnego chłopaka 15K (może i więcej), którego nie będzie w domu większość czasu, a ja sobie będę siedziała i oglądała anime. Czy coś.

W sumie dziwne ile marzeń to znalezienie pary. W sumie jeśliby był Universal Basic Income to chłopaka już bym nie potrzebowała.

Ostatnia edycja:
Hannto

Hannto

Active member
Przyznaje dość ciekawe marzenie. Niby zwyczajne, ale podkreślające twój indywidualizm.

Amiszu_ku

Amiszu_ku

New member
jestem dziewczyną i to nie mrzenie ale cel żeby zamiezkać w japoni , fascynują mnie ich stare obyczaje i język którym się posługują , szacunek za hunterxhunter uwielbiam i polecam Danganronpa.<3 pozdrawiam

fooze

fooze

Donator
Dochód gwarantowany to nie są jakieś kokosy. Tam gdzie próbują to chyba poniżej najniższej krajowej.
Ale też coś w ten deseń bym chciał. Żeby nie musieć pracować, a mieć na godne życie. :p

A

anon69907507

Moim celem życiowym jest wbicie Czalendżera w lolu 😎
A tak na serio, w sumie ciężko powiedzieć, nic nie oczekuję od życia, płynie sobie na razie spokojnie…czasem mniej spokojnie, ale o to chodzi, by żyć i obserwować świat, ludzi a także zmieniającą się żeczywistość. O ile marzenia, a także stawiane cele są niezwykle ważne, o czym wszyscy “wspaniali” i “pełni sukcesu” ludzie będą wam mówić, trzeba pamiętać o tych osobach które kierowały się tymi zasadami, a mimo wszystko nie udało im się zrealizować swoich celów, ambicji. Życie to niekończąca się rywalizacja o zasoby, dlatego ja przyjąłem wygodniejszą pozycję, “Miej wyj** a będzie ci dane”. I nie zrozumcie mnie źle, cele mam, aczkolwiek nie są one priorytetem, bardziej marchewką na kiju bym kompletnie nie zatracił się w swoim “wygodnickim” sposobie życia.
W życiu jest zbyt wiele możliwości, imo trochę kiepsko napalać się na jedną, niekoniecznie najlepszą. Najlepszą drogą jest ta, która jest piękna i bolesna, bo najpiękniejsze piękno kryje się w bólu, szczególnie tym emocjonalnym 😄
O czym ja to? A, diamencik zaraz, Leona jest najlepszym supportem, change my mind.

Demon

Demon

New member
Moim marzeniem to wyjazd do japonii a dokładniej do tokyo,Chciałabym spotkać też pewną dziewczynę którą spotkałam w życiu ale problem w tym że jestem raczej człowiekiem nieśmiałym.Po za tym Innych marzeń nie mam , a co do anime to : Bungou stray dogs,danganronpa, Seishun buta yarō,Yahari ore no seishun rabukome wa machigatteiru [WIEM DŁUGI TYTUŁA ALE CÓŻ], death note,toradora,attack on titan, I chyba można powiedzieć że na razie tyle znam mega dużo tytułów ale chyba mogę wymienić TEż the promised neverland…

Top Bottom