Krótka historia pewnego nałogowca

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kurogane

Donator
Witam,

Jak zapewne większość się domyśla, skoro piszę w tym dziale jestem tu najpewniej nowy. Wszystko zaczęło się dawno dawno temu, upłynęło 8 lat (plus minus kilka dni) odkąd zainteresowałem się genialnymi tworami naszych “sąsiadów” z dalekiego wschodu. Lata mijały a trudy dojrzewania oraz pierwsze kroki w dorosłym życiu kojone były przez wspaniałe emocje, które wywoływało we mnie głównie oglądanie anime. Rzeczywistość powoli schodziła na drugi plan, nim się zorientowałem ekscytacja którą wywołać u mnie potrafiła tylko jedna czynność stała się połową tego o co wyłącznie dbałem. Porzucałem mnóstwo okazji na zmianę mojego dotychczasowego “JA”, chyba właśnie dlatego nazywam się nałogowcem. Koniec końców, utrzymując tylko swoją egzystencję na tym świecie, poszukuję ludzi z którymi mogę się dzielić radością jaką dają mi anime i mangi oraz którzy pomogą mi doświadczyć nowych emocji z nimi związanymi. Liczę na waszą pomoc!

Pozdrawiam
Kurogane

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Powitac! Obys czul sie tutaj tak dobrze jak ja :)
Czy kon moze zalozyc firme?

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej, miło Cie poznać :D
Lubisz keczup? Jeżeli jesz frytki maczasz je w keczupie czy oblewasz je keczupem?
Wpadaj na czar porozmawiać z nami :3 Peace!

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Ojoj, bardzo ciekawe przywitanie. No to witam Cię ciepło na naszym forum, baw się tutaj dobrze.
Masz może konto na MyAnimeList? Jak tak, to czy się chętnie nim z nami podzielisz?

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siema, oglądasz seriale? Lubisz tokyo ghoul?

Ostatnia edycja:
K

Kurogane

Donator
Airzel, tak i tak ^^ Mam nadzieję że dacie mi się poznać lepiej.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Cześć i czołem! Jestem Ayu i miło mi ciebie poznać :D
Mam nadzieje, że ci się tu spodoba

Lubisz boczek?
Jakbyś robił kanapkę z szynką i serem, najpierw położyłbyś ser czy szynkę?

Tak poza tym, lubisz muzykę klasyczną?

Masz może MALa? :D
Zapraszam na czat!

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Nie wiem jak inni ludzie ale jak ja bym robił kanapkę z serem i szynką to starłbym ser na szynkę która by się znajdowała na chlebie :p

No cześć kuro
Fajnie poznać :p lubisz wędzonki?

Ostatnia edycja:
Neko

Neko

New member
Ohayo, Kuro~! Zadam Ci moje podstawowej już chyba pytanie. Grasz? A jak tak to w co? Może lol? xD

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siema, pytania kontrolne:
1-Oglądasz seriale? Jakie?
2-Co sądzisz o TG?
3-Grasz w ligę legend?

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
(Tu kiedyś będzie wstęp)

Co sądzisz o poligamii?
Czy potrafisz gotować?
Zdradzisz mi swe imię?
A wiosen ile liczysz?

Ostatnia edycja:
K

Kurogane

Donator
Owszem, grywam w lola. Jeśli chodzi o Tokyo Ghoula to chętnie zapomniałbym o tym anime i samej mandze żeby móc się nimi cieszyć na nowo!

Nie jestem pewien czy w niektórych postach część wypowiedzi nie jest jakiegoś rodzaju stopką ^^

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Jaki masz nick w lolu? 30 lvl?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj, duży plus za bardzo oryginalne i ciekawe powitanie. Mam nadzieję, że dobrze będziesz się tu bawił i miło będziesz z nami spędzał czas :)

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Witaj na forum!
A teraz szybka seria pytań ;)
Co wolisz?
Mangę czy anime
Omlet czy jajka
Książki czy ebook (jeśli czytasz)

Ostatnia edycja:
K

Kurogane

Donator
W sumie już korzystanie z tego forum sprawia mi radość :)
Co do pytań :
  • anime, chociaż tutaj jest wiele zmiennych
  • jajka
  • książki

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
A mogę spytać jaki gatunek książek czytasz?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Kuro, odpowiedz na pytania wcześniejsze. Na przykład Ayame, Laxia, moje. Byłoby bardzo miło.

Ostatnia edycja:
K

Kurogane

Donator
Właśnie, odnośnie tego. Rozumiem więc że nie są to stopki automatycznie przez nich dodawane, tak? Z jakiegoś powodu tak to odebrałem. Wybaczcie mój brak taktu.
Laxty:
(Tu kiedyś będzie wstęp)

Co sądzisz o poligamii?
Czy potrafisz gotować?
Zdradzisz mi swe imię?
A wiosen ile liczysz?
Poligamia - moim zdaniem nie powinno się utrzymywać takich relacji z więcej niż jedną osobą.
Gotowanie - na tyle żeby zaspokoić swoje skromne podniebienie.
Jeszcze tego nie mówiłem, mam na imię Tomek. Nadchodząca wiosna będzie 25`tą którą przeżyje.
alt
Tanovan:
Powitac! Obys czul sie tutaj tak dobrze jak ja :)
Czy kon moze zalozyc firme?
Chyba nie do końca ^^
alt
Dest3r:
Hej, miło Cie poznać :D
Lubisz keczup? Jeżeli jesz frytki maczasz je w keczupie czy oblewasz je keczupem?
Wpadaj na czar porozmawiać z nami :3 Peace!
Lubię keczup! W grę wchodzi wyłącznie polewanie :D
alt
Mroczna:
Ojoj, bardzo ciekawe przywitanie. No to witam Cię ciepło na naszym forum, baw się tutaj dobrze.
Masz może konto na MyAnimeList? Jak tak, to czy się chętnie nim z nami podzielisz?
Nie mam konta na tym serwisie ale oczywiście mam swoje ulubione serie które kocham z całego serca :D
Chętnie się nimi podzielę!
alt
Ayame:
Cześć i czołem! Jestem Ayu i miło mi ciebie poznać :D
Mam nadzieje, że ci się tu spodoba

Lubisz boczek?
Jakbyś robił kanapkę z szynką i serem, najpierw położyłbyś ser czy szynkę?

Tak poza tym, lubisz muzykę klasyczną?

Masz może MALa? :D
Zapraszam na czat!
Niestety nie przepadam za boczkiem, bardzo pozytywnie mnie rozbawiło to pytanie ^^
Na spód ląduje serek! :D

Lubię muzykę klasyczną, niestety drastyczne skupienie mojej uwagi przez anime i mangę nie słucham jej zbyt często.
Nie mam konta na tym serwisie :)
kiklors:
Nie wiem jak inni ludzie ale jak ja bym robił kanapkę z serem i szynką to starłbym ser na szynkę która by się znajdowała na chlebie :p

No cześć kuro
Fajnie poznać :p lubisz wędzonki?
Wędzonki są spoko :>

Ostatnia edycja:
Top Bottom