Krótka Zapowiedz Polskiej Strony Cosplay.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kamil_Krystek

wiem że pewnie źle dodaje ale oj tam :) Pozdrawiam Cała Administracje :) i Wszystkich użytkowników:)

Krótka Zapowiedz Polskiej Strony Cosplay.Która powstaje na autorskim Systemie Zarządzania CMS. Było by nam miło jakbyście napisali parę zdań co oczekujecie tzn jakich podstron? modyfikacji itp jest ranking sa porady to jedne z niewielu miejmy nadzieje że strona wszystkim się spodoba:)
Oto małe przedstawienie.

Na początku będzie gównie w wersji PL potem angielska itp

Jakie informacje:) zadawać pytania odpowiem:)

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
Dobrze wiedzieć ;>
Można prosić o więcej informacji czy choćby zdjęcia ?

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Cosplaye? Polskie cosplaye czy zagraniczne też?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A jak są te porady zrobione? Każdy anonim może zadać pytanie?
Może jakieś relacje cosplayerek/ów? Co ich zainspirowało, dlaczego postanowili zrobić cosplay i jak się za to zabierali?

Ostatnia edycja:
K

Kamil_Krystek

dodać poradnik będzie mógł tylko użytkownik zarejestrowany przeglądać każdy będzie mógł a pytania do tego co jak zrobić też wprowadzimy jak nie od razu to później:) hm Każdy cosplayer będzie mógł to napisać na swoim profilu będzie jeden główny punkt ogólnie :) i w przyszłości każdy cosplayer będzie mógł dodać niusa coś ala blog na swoim profilu :) tam będzie mógł tez opisać każdy swój cosplay.
A także zapraszam teraz na

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hmmm podoba mi się w sumie XD jako że ostatnio zaczęłam myśleć coś o robieniu cosplayów to w sam raz dla mnie^^

Ostatnia edycja:
K

Kamil_Krystek

powinłaś to sama przyjemność::)

Ostatnia edycja:
K

Kamil_Krystek

już niebawem pierwsze testy strony:)

Ostatnia edycja:
Top Bottom