Krowa i Kurczak

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
Krowa i Kurczak (ang. Cow & Chicken, 1997–1999) – amerykański serial animowany wykreowany przez Davida Feissa i wyprodukowany przez Hanna-Barbera dla Cartoon Network. Premierowy odcinek pt. Nie pal został wyemitowany w bloku Co za kreskówka!.

http://animowane.pl/img/Krowa_i_Kurczak/Krowa_i_Kurczak_komiks.jpg

Prosta głupkowata komedia i takie zdarzyło mi się oglądać. Ogółem nie było to nic wybitnego ale na pewno uprzyjemniało czas gdyby patrzeć na to oczami małego laxtego dałbym pewnie 9/10 nawet lecz ocenie to na to patrzeć aktualnymi 7/10 moim zdaniem to bardzo dobra ocena dla tego tytułu. Poza tym kocham tego gościa.

Ostatnia edycja:
D

DeathRaven117

Jakoś nie oglądałam wielu odcinków, bardziej preferowałam w “Jam Łasica”
Ale nie odchodząc od tematu. Krowa i kurczak, czyli serial wg. mnie w miarę zabawny, ale niekiedy jak dla mnie nie jasny. Może to przez to że byłam jeszcze wtedy małą dziewczynką…
8/10
Ten Czerwony, jak go zobaczyłam na samym końcu, to zaczęłam się śmiać.
Cóż po części też jemu zawdzięczam tak wysoką ocenę, :D

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Bajka super, idealna komedyjka po ciężkim dniu 10 latka :D nieraz uśmiałem się do łez oglądając xD

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Wciąż pamiętam odcinek, jak ludzie znikali w kałuży i wchodzili do baru XDDDDDDDDD jakie to zryte ;d

Ostatnia edycja:
Top Bottom