Książki, które zmieniły Wasze spojrzenie na życie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Moniaczke

New member
Hej, książki które zmieniły Wasze podejście do życia? (Głównie chodzi mi o psychologię, rozwój osobisty i inwestowanie ale mogą być też inne gatunki jeśli wg Was są naprawdę warte uwagi) W których autor pisze cos nieoczywistego, nie powtarzajacego się w innych książkach? Książki, które zostały mi szczególnie w pamięci to:
Potęga teraźniejszości,
Sekret,
Otoczeni przez idiotów,
Kobiety, które kochają za bardzo,
Wędrówka dusz.
Nawyki warte miliony też przeczytane:) Z matfel https://matfel.pl/pol_m_Ksiazki_Poradniki-2190.html
Bardzo chętnie też jakis tytuł o tym jak być bardziej pewna siebie, wiem że jest dużo ale może polecieć jakaś konkretna:)
:)

Ostatnia edycja:
Hannto

Hannto

Active member
Opowieści o wiedźminie i pięcioksiąg. Kiedy porównasz to z rzeczywistością to zauważysz te same schematy. Sekret czytałem ale osobiście uważam to za stratę czasu bo to jedynie autosugestia która nic nie zmienia w życiu. Warto też poczytać książki takie jak choćby mein kampf (choć należy podchodzić do tego z ostrożnością) bo ładnie obrazują przemianę człowieka w bestie za pomocą jedynie przekonań.

Top Bottom