Kunisaki Izumo no Jijou (An Untold Fact About Izumo Kunisaki)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Aoi

Aoi

Member
Izumo Kunisaki który jest następcą Izumo no Okuni często jest mylony z dziewczyną, oczywiście z powodu jego wyglądu. Jego ojciec i jego najlepszy przyjaciel ( dziewczyna która lubi ) zawsze się z tego śmiali. Co więcej gdy chodzi o odgrywanie ról w japońskim teatrze (Kabuki) zawsze dostaję tylko kobiecie rolę z tego powodu ma pewien kompleks. Chcę pokazać się jako prawdziwy facet wszystkim a nie jako piękna kobieta…

Sumując do tej pory, Izumo jest 15-latnim chłopakiem który prawie zawsze jest mylony z dziewczyną, pochodzącym z 17 generacji rodziny Kunizaki, sławnej grupy Kabuki. Gdy miał 7 lat zaprzestał występować na scenie ponieważ dostawał tylko kobiece role. Po tym wyprowadził się z matką z domu i do tego czasu żyli razem. Ale z powodu wyjazdu matki za granice z powodu (jakiegoś tam xD) Izumo musi wrócić pod opiekę Ojca. Czy odkryję na nową przyjemność z odgrywania postaci na scenie?
Kilka słów ode mnie : Mówiąc krótko : Fajne i śmieszne. Szczególnie że przemiana Izumo z chłopaka w dziewczynę jest no ten tego… Kilka ubrań i makijażu i wygląda idealnie ;D i wszyscy mylą go z prawdziwą dziewczyną ;D Sytuacje w których bierze udział też nie są nudne ;]

Ostatnia edycja:
Top Bottom