Kuroko no Basket 2 (Kuroko's Basketball 2nd Season)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

Doomen201

Kuroko należał do legendarnej drużyny koszykówki ze szkoły Teikou. Team zwany był “Pokoleniem Cudów” i choć nikt z kibiców chłopaka nie kojarzy, cała piątka najlepszych zawodników darzy go ogromnym szacunkiem. Kiedy także w liceum bohater postanawia kontynuować ten sport, wszyscy zdają się być zaskoczeni, że Kuroko jest taki malutki, słaby i łatwy w przeoczeniu. Gdzie w takim razie tkwi sekret, który sprawia, iż jest on tak potężnym atutem i czy uda mu się pomóc swojemu nowemu teamowi w osiągnięciu sukcesu?

Ostatnia edycja:
C

chatango

Ta seria dobrze się sprzedała, więc jest to tylko kwestia czasu. Btw. jak komuś mógł się drugi sezon podobać?

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Drugi sezon albo był równy poziomem z pierwszym albo to przez to, że ostatnio dużo gram w kosza :D

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Ma związek, jak najbardziej, co więcej miałem styczność z paroma trikami przedstawionymi tutaj w realnym życiu, są to jednak sztuczki nie do wykonania dla zwykłego amatora, raczej dla osób które maniakalnie okupują boiska już od paru ładnych lat. How dare you?! Jak mogłeś wystawić 6 dla Kuroko no basket :((
Wracając do “tajemniczych mocy” oczywiście, że będzie to tak wyglądać … przecież to shounen (a ja jako mały gimbaziarski chłopiec jestem jeszcze osobą którą takie coś jara) :D

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Wątek romantyczny Kagami ze swoją trenerką xDD (tą ze stanów)

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

A co powiesz na Kuroko-Momoi (nie to co było dotychczas, mówię tutaj o następnym sezonie :D )

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
Mi się wydaje że miedzy Kuro-Momoi nic nie będzie , ale to tylko moja opinia :D . Alex - ahh… jak mi się podobało jej wejście w anime (w mandze było jeszcze lepsze if you know what i mean ^^)

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Jeszcze oglądam pierwszy sezon i jestem zachwycony xD Obejrzę chętnie drugi i mam nadzieję że trzeci też mnie pozytywnie zaskoczy ;)

Ostatnia edycja:
Bakomel

Bakomel

EkipaAnimes
W zasadzie to nie było jeszcze trzeciego sezonu więc nie ma co gdybać , według mangi akcja jest naprawdę bardzo rozwinięta :D
Nie mogę się doczekać ekranizacji tego wszystkiego. Drugi sezon mnie nie zawiódł więc liczę na to, że trzeci będzie jeszcze lepszy.

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Przyznaje, że doznałem szoku po tym jak dowiedziałem się, że będę miał już 15 lat jak wyjdzie ten sezon … ale przypomniałem sobie, że mam 14 xD

Ostatnia edycja:
M

Marcy

Generalnie trochę to bez sensu, ale spasuję.
Po zakończeniu II sezonu widać, że kontynuacja to tylko kwestia czasu. Wszystko idzie zgodnie z mangą, więc nie spodziewam się żadnych ekscesów :p Oczekuję następnych rozgrywek a w przyszłości marzy mi się uwzględnienie Teiko arc.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Uważam,że to będzie coś podobnie jak z Bakuman’em. Będzie się ciągało anime aż skończy się manga. Więc jestem z tego bardzo zadowolona~~.

Ostatnia edycja:
Top Bottom