Z
Zara
Donator
Kuroko no Basket
Seans tego tytułu był bardzo przyjemny, jednak oglądając kolejne odcinki zauważyłam duże podobieństwo do Haikyuu!!
Kod:
http://4.bp.blogspot.com/-Y40gEPcIImU/VUG6daGDXjI/AAAAAAAAKKg/fFP2V7XyXiE/s1600/Kuroko%2Bno%2BBasket%2B3%2B.jpg
Gatunki:Szkolne, Komedia, SportoweGłównymi bohaterami są 16-letni Kuroko Tetsuya - były gracz legendarnej drużyny koszykarskiej Teiko, zwanej Pokoleniem Cudów, oraz Kagami Taiga, który w koszykówkę grał mieszkając w Ameryce. W Kuroko no Basket pojawia się jednak multum postaci drugoplanowych, takich jak byli członkowie Pokolenia Cudów - przerażająco wysoki Murasakibara, agresywny Aomine, przepełniony optymizmem i zapałem Kise, perfekcyjny strzelec Midorima oraz dawny kapitan drużyny o imieniu Akashi, jak również gracze z Liceum Seirin, w szeregach którego stoją aktualnie Kagami i Kuroko. Jak łatwo można się domyślić, motywem przewodnim tej serii jest właśnie koszykówka, a raczej dążenie drużyny Seirin do osiągnięcia mistrzostwa. Nie będzie to jednak łatwym zadaniem z racji tego, że żaden z graczy Pokolenia Cudów ani myśli oddać puchar innemu. A dziwnym trafem wszyscy znaleźli się w innych drużynach.
Seans tego tytułu był bardzo przyjemny, jednak oglądając kolejne odcinki zauważyłam duże podobieństwo do Haikyuu!!
Ostatnia edycja: