Kuzu no Honkai

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
Kuzu no Honkai

No dobra… Jeżeli dałbym ci taką sytuacje : Jesteś dziewczyną w nastoletnim wieku twój “starszy brat” w którym się podkochujesz zostaje nauczycielem w twojej szkole. Zakochuje się on tam w nauczyciele w której z kolei podkochuje się chłopiec którego niedawno spotkałeś. Brzmi dziwnie i oklepanie prawda? Ale co więcej z racji że wraz z nowo poznanym chłopakiem nie możecie liczyć na spełnienie miłości z wybranymi osobami zaczynacie się uciekać do “pieszczot” i innych igraszek wyobrażając sobie że robicie to z wcześniej wspomnianymi osobami. Dosyć pokręcone i lekko zalatuje hentaiem ale jest ciekawie.
Bajka idealna dla każdego napalonego fapera bez powodzenia w prawdziwym świecie.

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
Szczerze muszę przyznać że to idealne anime dla laxa ^^, no niby oklepany schemat ale i tak zapowiada się dość ciekawie. Oby było do końca tak pokręcone bo to jeden z nielicznych atutów tego animca :p jak i jego Ending o tym trzeba wspomnieć bo jest boski.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
alt
Naczos:
Szczerze muszę przyznać że to idealne anime dla laxa ^^, no niby oklepany schemat ale i tak zapowiada się dość ciekawie. Oby było do końca tak pokręcone bo to jeden z nielicznych atutów tego animca :p jak i jego Ending o tym trzeba wspomnieć bo jest boski.
Ty ***. Jak ja o tobie pisałem :v

Ostatnia edycja:
I

Innostian

Bajka porzucona, wytrzymałem 4 odcinki. Generalnie jest nudna jak flaki z olejem i do tego połowa każdego odcinka ma związek z seksem. Nudy.

Ostatnia edycja:
M

Mirakuru

Pochwalę się, że obejrzałam do końca bo uważałam temat za całkiem oryginalny. Nie powiem, irytowały mnie ciągłe sceny pocałunków, gdzie pełno było śliny i zanosiło się, że każdy to będzie robić z każdym ale zastanawiało mnie dokąd to będzie zmierzać… I co? Dostaliśmy po 12 odcinkach pełny happy end, nauczycielka, czyli ktoś kogo można nazwać główną złą bohaterką (? w sumie tam każdy był dziwny ?) na końcu w przeciągu jakiś 2 odcinków doznaje całkowitej przemiany wg. mnie w zasadzie bez powodu. Nasza główna bohaterka też nagle uznaje, że robiła źle (znowu kompletnie bez powodu!) i mam niby się ekscytować, że stała się taka dorosła? To samo ten jej friend with benefits, wszystko straciło jakikolwiek sens. Jak miało być scum, to trzeba było pozostać w tym postanowieniu a nie na koniec wszyscy tsundere, brak słów.

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Szczerze… To podobało mi się. Poczynając od świetnej oprawy graficznej. Statyczne panele wprowadzały ciekawy klimat, przez to łatwiej było studiu zachować wysoki poziom kreski i animacji, ponieważ było to dla nich mniej wymagające, lecz bardziej… artystyczne? Świetny ending, opening też niczego sobie. Na sam OST jakoś nie zwróciłem uwagi, widocznie był na swoim miejscu, ale jakoś w mojej opinii się nie wybił. Sama historia to też coś nowego, a same postacie były… powiedzmy, że “ciekawe”. W swój specyficzny sposób. Zakończenie wątku nauczycielki nie do końca mi się podobało, choć było dla mnie zrozumiałe. Podobnie jak zakończenie pozostałych wątków. Ogólnie oglądało mi się bardzo fajnie i przypadło mi do gustu. Coś nowego, niesztampowego, ładnego dla oka i miłego dla ucha. I konkrety, bez owijania w bawełnę.

Ostatnia edycja:
Top Bottom