L
Laki
Od czego by tutaj zacząć… Mam przyjemność przywitać się z wszystkimi forumowiczami. Dlaczego “przyjemność”? Przecież to brzmi tak sztampowo! Słyszałem jednak wiele opinii o wysokim poziomie, jaki panuje na tym forum. W najbliższym (również trochę dalszym) czasie mam zamiar sam te opinie zweryfikować, ale już teraz czuję, że się nie zawiodę.
Kilka słów o sobie? Skąd możecie mnie kojarzyć? Z pewnością jest tu grupa osób, które pamiętają czas życia pewnej strony z anime onlajn (której nazwy nie warto wymawiać). “Pracowałem” tam w administracji pod tym samym nickiem. Strona ów była dosyć popularna, jednak jakiś czas temu wszystko się pokomplikowało, siły nieczyste zmieciły ją z powierzchni sieci, a użytkownicy i wirtualni znajomi zostali rozrzuceni na wszystkie strony internetów. Z częścią jednak utrzymywałem (nie)regularny kontakt. Tak się złożyło, że duża część z nich trafiła na to forum, a ja… jedynie poszedłem za ciosem. Kilka miesięcy po ciosie, ale fakt zostaje faktem.
^ moja skromna historia w kilku zdaniach.
Bardziej konkretne fakty? Anime oglądam od jakichś 6 lat. Mangi praktycznie nie czytam, raptem kilka tytułów (Claymore, Angel Beats! HD) - preferuję anime nad mangą. Wielu się z tym nie zgodzi, ale osobiście uważam, że animacja to taka manga z dodatkiem kolorów, dźwięków, muzyki i większej, o wiele większej ilości kartek. I wszystkie te dodatki są bardzo fajnymi dodatkami. Dlatego nie przepadam za mangą, choć wcale nią nie gardzę.
Ulubione gatunki: dramat, romans, akcja, nadnaturalne.
Ulubione anime: Angel Beats! <- bajka, do której żadna inna nie ma startu
Pierwsze anime: Elfen Lied (12 lat miałem :> )
Kiedyś grałem na gitarze, ale podobnie jak z książkami - brak czasu na regularne ćwiczenia i człowiek wypada z formy. Okazyjnie gram z kumplami w nogę - nie pytajcie na jakiej pozycji^^. Dodam, że jestem kibicem Manchesteru United.
To chyba tyle na początek. Witajcie, pytajcie.
A Wy, stara Ekipo ujawniajcie się i pokażcie, jak wygląda siła. I nowa forumowa Ekipo, której jeszcze nie znam, też pokażcie na co Was stać.
Prawie zapomniałem. Jakby ktoś chciał link do listy - proszę bardzo: MAL
Witam wszystkich!
Kilka słów o sobie? Skąd możecie mnie kojarzyć? Z pewnością jest tu grupa osób, które pamiętają czas życia pewnej strony z anime onlajn (której nazwy nie warto wymawiać). “Pracowałem” tam w administracji pod tym samym nickiem. Strona ów była dosyć popularna, jednak jakiś czas temu wszystko się pokomplikowało, siły nieczyste zmieciły ją z powierzchni sieci, a użytkownicy i wirtualni znajomi zostali rozrzuceni na wszystkie strony internetów. Z częścią jednak utrzymywałem (nie)regularny kontakt. Tak się złożyło, że duża część z nich trafiła na to forum, a ja… jedynie poszedłem za ciosem. Kilka miesięcy po ciosie, ale fakt zostaje faktem.
^ moja skromna historia w kilku zdaniach.
Bardziej konkretne fakty? Anime oglądam od jakichś 6 lat. Mangi praktycznie nie czytam, raptem kilka tytułów (Claymore, Angel Beats! HD) - preferuję anime nad mangą. Wielu się z tym nie zgodzi, ale osobiście uważam, że animacja to taka manga z dodatkiem kolorów, dźwięków, muzyki i większej, o wiele większej ilości kartek. I wszystkie te dodatki są bardzo fajnymi dodatkami. Dlatego nie przepadam za mangą, choć wcale nią nie gardzę.
Ulubione gatunki: dramat, romans, akcja, nadnaturalne.
Ulubione anime: Angel Beats! <- bajka, do której żadna inna nie ma startu
Pierwsze anime: Elfen Lied (12 lat miałem :> )
- Angel Beats!
- Clannad, Clannad AS
- Mushishi
- Monogatari Series
- Shingeki no Kyojin
- Great Teacher Onizuka
- Psycho-Pass
- Ghost in the Shell - uniwersum
- Cowboy Bebop
- Death Note
- Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
- Steins;Gate
- Nana
- Sword Art Online http://manga-anime.pl/forum/Smileys/DarkB/cool.gif
- Fairy Tail
- Code Geass
- Welcome to the NHK
- Usagi Drop
- Zero no Tsukaima
- Elfen Lied
To chyba tyle na początek. Witajcie, pytajcie.
A Wy, stara Ekipo ujawniajcie się i pokażcie, jak wygląda siła. I nowa forumowa Ekipo, której jeszcze nie znam, też pokażcie na co Was stać.
Prawie zapomniałem. Jakby ktoś chciał link do listy - proszę bardzo: MAL
Witam wszystkich!
Ostatnia edycja: