Liga Sprawiedliwości 2017

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Taika

Taika

Active member
Jestem świeżo po seansie i jak przeważnie filmy DC nie przypadają mi do gustu, to Liga Sprawiedliwości ma u mnie mocne 6/10. Efekty robiły niesamowite wrażenie (chociaż prawdopodobnie było to spowodowane tym, że poszłam na IMAX ;P), a w połączeniu z muzyką wywoływały u mnie ciarki. Z bohaterów przypadł mi do gustu Aquaman. Jason Momoa robi świetną robotę i idealnie sprawdza się w tej roli, nie wspominając już oczywiście o cudownej Gal Gadot -. W sumie to tyle z pozytywów. Nie podobała mi się postać Flasha, z którego zrobili gówniarza bez życia towarzyskiego i podczas całego filmu był po prostu irytujący xd W sumie to samo można powiedzieć o Cyborgu, czyli człowieku bez charakteru. Cały film ma bardzo prostą fabułę, przez co stał się przewidywalny.
Podsumowując, ratują efekty, muzyka i postacie. Fabuła mogła być bardziej urozmaicona. Jeśli ktoś chce obejrzeć coś luźnego z dawką “suchego” humoru to mogę polecić ten film :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Skarbie, lepiej bym tego wszystkiego nie ujął, masz repa :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom