"Lista" waszym zdaniem.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Mitsuya

New member
Cześć. Prosiłbym Was o pomoc. Chodzi tu o to, aby wybrać “waszym zdaniem” kolejność tych o to poniższych Openingów z Anime w kolejności od 1-10 ( Jedynka = najlepszy, Dziesiątka = Najgorszy). Z góry dziękuję z pomoc.
Lista OP Anime (Kolejność Przypadkowa):
- Fuuka Opening “Climber High”
- Highschool Of The Dead
- Tokyo Ghoul “Unravel”
- Fullmetal Alchemist Brotherhood “Again”
- No Game No Life “This Game”
- Parasyte “Sei No Kakuritsu”
- Nana “Rose”
- SwordArtOnline “Ignite”
- Blue Exorcist “Kyoto Saga”
- Gakusen Toshi Asterisk OP2 “The Asterisk War”

Tutaj macie mini ankiete XD:
http://www.strawpoll.me/13282579

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Dlaczego Nana ma tak mało głosów ;(

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Nana jak nana… Mnie dziwi czemu FMAB ma tak Malo a jest najlepiej sluchanym op XDDDDD brakuje tu tylko SAO TOP 1!!! i 12 latków krzyczących w tle “tak!!!”. Żal mi dupe scisnol a członek sie schowal do dupy, tyle w temacie ;)

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
alt
Benek:
Nana jak nana… Mnie dziwi czemu FMAB ma tak Malo a jest najlepiej sluchanym op XDDDDD brakuje tu tylko SAO TOP 1!!! i 12 latków krzyczących w tle “tak!!!”. Żal mi dupe scisnol a członek sie schowal do dupy, tyle w temacie ;)
ale ból 4 liter o sao

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Wyrażasz opinie o opach czy przyszedles z bólem dupy bo jadę po SAO? Sory ale to gowno niszczy rynek, zastępuje miejsce starych anime i mang które przewyższają to o niebo i jeszcze raz niebo. Zreszta widząc co się dzieje na fp na fejsie to tylko podtrzymuje moja teze ;)

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
alt
Benek:
Wyrażasz opinie o opach czy przyszedles z bólem dupy bo jadę po SAO? Sory ale to gowno niszczy rynek, zastępuje miejsce starych anime i mang które przewyższają to o niebo i jeszcze raz niebo. Zreszta widząc co się dzieje na fp na fejsie to tylko podtrzymuje moja teze ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom