Lista życzeń

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Egil

Egil

Active member
Ho-ho-ho.
Święta już niemal, czas przygotować listy do świętego Mikołaja!
Tak więc, bez żadnego powodu, wypiszcie co byście chcieli pod choinkę - nie żebyście to dostali…
Puśćcie wodzę fantazji i napiszcie wszystko co chcielibyście dostać, nie zależnie od ceny, albo czy jest to możliwe czy nie!
Tak dla rozluźnienia się ^^

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Pokoju na świecie i 1000 widzów, a szczerze mam wszystko czego potrzebuje do szczęścia. Ale tak myślę żę fajnie było by mieć kamerkę do nagrywania vlogów profesjonalną :)

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Chciałbym własnego, prywatnego Terminator’a. Wtedy wszystko byłoby prostsze xD

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
A ja bym chciał znaleźć taką słodką lolitkę, która by chciała ze mną zostać, żeby moi rodzice wyjechali na parę lat i dali mi spokój, oraz pieniędzy, co by nie żyć o oleju i cukrze…

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
@Egil, boję się Ciebie ;-;
Ja bym nie pogardziła jakimś winylem do kolekcji (po cichu marzę o “Lazaretto” Jacka White’a), a tak poza tym przydałby się mały przypływ gotówki, żebym sama sobie mogła jakiś prezent sprawić. :3

Ostatnia edycja:
K

Kolejarz

Jakbym miał jakiekolwiek większe środki , walnąłbym sobie pod choinkę WII U i przeżyłbym niezapomniane chwilę przy Mario Kartio 8 i Super Smash Bros. XD

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
@“Alison” Ostatecznie można puścić wodze fantazji xD

By wszystkim spełniły się ich życzenia i marzenia. By moje życie nabrało sensu i kolorów. By wszyscy których znam, znali mnie dłużej. By moi bliscy byli razem na długi czas. By ma dziewczyna miłością mnie darzyła tak jak ja darzę ją. Pieniążków w bród coby na mą miłość wydać :) (także na potrzeby osobiste).

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Ja chciałbym tego samego co Egil

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Kage, kopiowanie się nie spełni. :p
Dodaję do swojej listy pegasusa :d

Ostatnia edycja:
K

Kaziek

Chciałbym przyjaciółkę z dzieciństwa :)

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Chcę dostać Occulusa! <3 i przy okazji PSP Vita z SAO. I byłbym szczęśliwy jak na razie. ^^

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Hmm… Oculus to byłaby piękna sprawa :D A poza tym to chyba mnie niczego nie brakuje więc najlepiej hajsik jakiś jak już albo pudełkową wersje super kolekcjonerską jakiejś zajebistej gry albo anime xD O i duuuużą ilością mang bym nie pogardził. Niby niczego nie brakuje a tu jednak coś do głowy wpadło xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom