LOL drużyna forumowa

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
mangofan97

mangofan97

New member
Siemka ostatnio wpadłem na pomył by zbudować drużynę rankedową w lolu (coś na wzór Tea party z AAO). Teraz pytanko brzmi ile osób byłoby czymś takim zainteresowane? chciałbym uzbierać minimum 7 osób i grać co weekend jakoś po dwie trzy gry. Dobra jak któś ma jakąś ochotkę by sie tak pobawić to pisać ^^

Ostatnia edycja:
H

Haruki

Już wcześniej był taki temat i pomimo początkowych chęci nikt się za to dobrze nie zabrał. Jesżeli chodzi o Eune to jestem chętny
Nick: Phoenix7024 [Prawie Gold :D]

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Jak co to ja jestem Ghortergog więc jak coś to przyjmować zapro

Ostatnia edycja:
G

Gie-chan

Ja mogę się na to pisać ale granie po dwie trzy gry tygodniowo to trochę ciut mało żeby się dobrze zgrać.

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Super mnie to pasuje terax plis pisac jakie nicki macie i zaprosze juz was do przygotowanej drużyny

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
W sumie to jest teamt z League Of legends i tam chyba to przeniosę.

Mój nick na EUNE to Fajfie

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Woooo admin z nami zagra ^^ jake wyróżnienie ^^

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Też jestem chętny. Nick Golter, gram na eune

Ostatnia edycja:
KrychaQ

KrychaQ

New member
Jo tyż moge
Nick KrychaQ serw EUNE
Pozycja Support

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
Chętny, wróciłem na forum ale w lola grałem cały czas :) Preferuje mida, na resztę linii mam mało postaci, Obecnie GOLD V, będzie platyna tylko wole grać drużynowe gry niż soloQ, EUNE nick: xYahiko :) Jak coś pisać

Ostatnia edycja:
G

Gie-chan

Ja moge grac na kazdej lini ale najbardziej wole mida i jungle:)

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
jak co top, mid jungla i adc
ale patrząc pod was będę grał topy

Ok przy okazji już jest ful graczy. zapisy rzeknijmy zakończone ^^

Spotykamy się w piątek o 19 na ts’ie. gramy kilka normali w różnych składach i później gramy rankedy drużynowa. W sobote po tłumaceniu SAO lecimy już tylko rankingi ^^ dozobaczenia

Ostatnia edycja:
G

Gie-chan

damn to znaczy ze będę musiała ts’a sciągnąć…a ja tak go nie lubię:p nie można skajpa??

Ostatnia edycja:
S

system

alt
Aoi:
Ninja jako suport xD
Każdy będzie lepszym supportem niż Ty adc

H

Haruki

Ja gram głównie ADC, i ewentualnie mida/topa. Na jungli pogrywam rzadko Lee Sinem ;d

Ostatnia edycja:
Top Bottom