LOVE 6

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
okatawo

okatawo

Member
Dobra panie i panowie kto będzie, lista obecności :D

Z inforamcji jest to konwent we Wrocławiu od 14 do 15 lutego jak nazwa i data mówi jest do konwent walentynkowy koszt 50 zł na tą porę.

@okatawo
@Kuro
@Nikorin
@Ninja
@mangofan97
@Kiichigo

Ostatnia edycja:
K

Kamil_Krystek

Z checią bym był ale niestety mam egzamin praktyczny i teoretyczny 15 lutego na koparko ładowarke i spycha:((

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
ta szkoła mnie rozwala XD ja przez całe życie chodziłam do takich co to wszystko w nich odpada… nawet se myślałam “jak pojde na uniwerek, to TAM bedzie PIĘKNIE” i … na wykladzie trzeba uwazac zeby nie zlamala sie lawka, ktora wyglada jak w kosciele, tylko nie ma miejsca na klęczenie XD a jakby było, to jest tak wąska, że po klęknięciu już by się nie wstało…

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Dalej myślę …

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Odświeżam ktoś jeszcze ?

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
jeszcze mój chłopak XD

Ostatnia edycja:
L

Louise

Może będę,ale nie jestem pewna ;w;

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Podsumowując będzie nas 6 osób plus chłopak niko, moja dzieczyna i kura przyszła xd dobra ja będę dzień wcześniej, szukajcie sleep rooma z napisem “Pokój SuperBanana”

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Plus licz że może będzie moja koleżanka Kotalke (jest na forum) Arika z kumplami i może jeszcze Kayoko ^^

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Dzięki Mango że o mnie wspomniałeś ^^

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Też się wybieram… zostałem przymuszony =] szkoda że nie ma turnieju Hearthstone… jest Osu ale ostatnio straciłem wyczucie rytmu :(

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Gdzie o której i jak się spotykamy??

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Cholera nie ma gdzie spać. Ktoś ma też ten problem?

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Tak i dowali -5 i pozdro. Ja pitole i byłem tu przed otwarciem :/

Ostatnia edycja:
Top Bottom