Lubicie kryminały?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Zetsu

Zetsu

New member
Tak jak w temacie. Lubicie kryminały? Jeśli tak to jakie tytuły są waszymi ulubionymi?

Ja wielbię filmy na podstawie powieści Agathy Christy o przygodach belgijskiego detektywa Herkulesa Poirot np. “Karty na stół”,
“Randez-vous ze śmiercią”, “Kot wśród gołębi” etc.

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Lubiem, lubiem…

Wallander, Johan Falk… moze znacie, moze nie znacie… ale w TV raczej nic innego nie ogladam (a teraz to wogole nawet TV nie mam)…

Ogolnie to poza roznymi anime, F&F i filmach o tych dwoch powyzszych, prawie nic nie ogladam… raz na pare miesiecy mi sie cos zdarzy… ale to jak juz kompletnie mi sie nudzi…

Nom i jeszcze Detektyw Monk xD…

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Uwielbiam kryminały. Mam podobnie jak Youhei. Detektyw Monk - był pierwszym tego typu jaki polubiłam. Ta,jego obsesja na punkcie czystości i te nietypowe lęki . Omg XDD. Gościu ma nierówno poukładane w głowie,ale jest świetny detektywem. potem polubiłam CSI Kryminalne zagatki Majami tą część lubiłam najbardziej. Te które zostały wymienione wcześniej nie oglądałam ale na 100 % to nadrobię

Ostatnia edycja:
Top Bottom