Lucy

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
http://nieobiektywnyblogfilmowy.blog.pl/files/2015/02/lucy-dvd.jpg
Film z zeszłego roku; tu link do filmu . Opowiada w pewnym sensie o możliwych możliwościach (XDD) ludzi, gdyby używali więcej niż 10% swoich mózgów. Z pewnością można się przyczepić do wielu spraw, jednak mnie “Lucy” niezwykle wciągnęła, od połowy siedziałam z zapartym tchem czekając na to, co będzie dalej. Moim zdaniem daje trochę do myślenia.

Ostatnia edycja:
I oczywiście Morgan Freeman xD

Ostatnia edycja:
Była na filmie w kinie, fabuła spoko, motyw z mózgiem uwielbiam ale…
Efekty były tak sztuczne że chyba Disney robi lepsze a kolonie ;x

Ostatnia edycja:
No do efektów też bym się przywaliła bo to czarne takie dziwne byłooo

Ostatnia edycja:
Film wygląda na ciekawy, obejrzę niedługo i zrecenzuję tu :)

Ostatnia edycja:
Jakby co tam dalam linka XD mi sie straszliwieee spodobal mimo iż początek jest taki se… Ale od połowy… Cudeńko

Ostatnia edycja:
Usuń ten link “materiał został usunięty” :p, ktoś się o prawa autorskie dowalił.

Ostatnia edycja:
Macie coś do efektów specjalnych?? Spróbujcie oglądać cały serial Wiedźmina

Ostatnia edycja:
I dlatego nie bylam w stanie obejrzeć Wiedźmina

Ostatnia edycja:
Oglądałem, jeden z moich uloubionych. Reżyser planuje kolejną cześć ciekawe kiedy wyjdzie. Fabuła wyśmienita, trzymała w zaciekawieniu. Efekty mi nie przeszkadzały, bardziej skupiłem się na fabule.

Ostatnia edycja:
Wiedźmin w wersji filmowej nie istnieje, temu badziewiu powinni nazwę zmienić ^^

Ostatnia edycja:
Właśnie! Obejrzałam jakieś 5 min i nie wytrzymałam. Efekty jeszcze zniosę, gorzej z ich MOWĄ… Zupełnie jak w starych Krzyżakach czy Potopie :C

Ostatnia edycja:
Oglądałem ale to raczej jest podobne do książki bo kilku wydarzeń nie ma.

Ostatnia edycja:
Nie chcę oglądać filmów związanych z filmem o Wiedźminie xD

Ostatnia edycja:
Wlasnie! Tym bardziej w wątku o INNYM filmie

Ostatnia edycja:
Oglądałem, dobrze zrobiony bez żadnej rewelacji, mocne 7/10

Ostatnia edycja:
Oglądałam to dosyć dawno, nawet fajny film, ale z efektami się niestety zgodzę - są słabe. :/ Koniec też mnie trochę rozczarował

Ostatnia edycja:
Sam film jest słaby, Zrobili z tego mizerne supermoce bez fabuły. Tylko żeby upchać jak najwięcej akcji. Wynudziłem się strasznie na tym.

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom