Ludzka głupota

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Laska2584

Laska2584

New member
Chciałbym zwrócić uwagę na problem postępującego upośledzenia forum i czatu :> Odbieranie praw/kolorow/edycji itd służą tylko cofaniu się strony w rozwoju, siła forum była polityka “user friendly” i chociaż przez ostatnie miesiące była ona mocno nadużywania , kroki jakie zostały podjęte w celu zatrzymania tej całej “gównoburzy” są zupełnie bez sensu ;) administracja powinna liczyć się z tym że coś takiego prędzej czy później będzie miało miejsce,p oniewaz forum staje się bardziej popularne ^^ Sam rozwiązania nie zaproponuje ale może czas zacząć karać banami i odbieraniem pozycji za NADUŻYWANIE łamania regulaminu , miast dążyć do zmniejszenia potencjału forum… niezależnie czy to użytkownik,Admin czy mod ;)

Jeśli jest to nieczytelne , zredaguje w wolnym czasie , dzisiaj jestem zbyt styrany ;p

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

New member
Szczegół w tym, że w przypadku ciągłych bananów za łamanie regulaminu, byłoby jeszcze gorzej. Użytkownicy tutaj nie są potulni i jestem pewien, że nie tylko ja dalej bym się sprzeciwiał regulaminowi, gdyby nie był on w jakiś sposób zmieniany, po tym jak coś mi się w nim nie spodoba.
Chciałem poczekać jeszcze parę dni z wyciągnieciem tematu zbyt małej ilości koloru, ale skoro zaczął to kros inny, nie ma problemu.
Redukcja palety nie tylko nie rozwiązała problemu, ale jedynie, jak napisał Laska, cofa forum.
Nie jestem jednak pewien, czy to nie jest bezpośrednio temat poprzedni? O tym “błednym regulaminie” i różu tylko dla Kicii?

PS. To mój 500 post!

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom