Lukos streamuje!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hejka!
Niektórzy może już wiedzą, że od niedawna rozpocząłem/wróciłem do mojej kariery streamera na Twitchu. Z tego też powodu chciałbym Was bardzo serdecznie zaprosić na moje Streamy!

Jak już wspomniałem, kiedyś streamowałem na Twitchu dzięki czemu zebrałem już malutką liczbę widzów. Na streamach panuje miła i przyjazna atmosfera.
Utrzymuje także stały kontakt z widzami z czatu. Bardzo często robię streamy z League of Legends, gier Indie oraz gier z emulatorów np. Gameboy, PSX.
Często także robię losowania w których można wygrać fajne gierki.

Aby wiedzieć o każdym moim streamie, wystarczy dać followa oraz zostawić like’a na moim facebooku.
Możliwe jest także używanie aplikacji, którą sam stworzyłem dla przeglądarki Google Chrome oraz Mozilli Firefox. Informuje Was ona, kiedy zacznę nadawać http://cdn.letsplej.pl/img/emoty/happy3.gif

Link do mojego Twitcha:
Link do mojego FP: www.facebook.com/lukos124
Link do aplikacji o której wspomniałem: http://myapp.wips.com/lukos-stream

Serdecznie zapraszam Was na moje streamy. Miła atmosfera i dobra zabawa gwarantowana !

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Stream ON. Serdecznie zapraszam!

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Stream ON. Serdecznie zapraszam!

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Jakie posty pod postem :p
Spam normalnie :p

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Bo to jest do tego wątek :p

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
czyli wątek do spamowania?
Codziennie se jeden post co najmniej nabijesz XD

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dokładnie xD Poza tym na tym polega ten wątek. Ma on na celu przypominać ludziom o moich streamach i informować ich kiedy zacznę streama. Wrzucam tutaj tylko info o streamach bez jakiegoś paciajowatego spamu. A to, że robię streamy prawie codziennie to już nie moja wina xD

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Stream ON.
Serdecznie zapraszam

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom