Egil
Active member
Czas na czwartą niekonwencjonalną mafię mej twórczości. Mogę w niej zagwarantować jak zawsze oryginalność i dawkę mego charakteru. Przestrzegam jednak, że mimo, iż do tej pory mafię mógł wygrać każdy, tym razem stwierdziłem, że czas temu zapobiec, więc aby wygrać będzie trzeba wykazać się inteligencją, wiedzą, cierpliwością i prawdopodobnie - znajomościami. No i jeszcze jedno - Wy macie zasady, a ja je ignoruję.
Prorocy - Etheralne istoty żyjące na krańcach czasu i przestrzeni. W przeciwieństwie do większości istot widzą w siedmiu wymiarach, co pozwala im się przemieszczać po wielu innych płaszczyznach - nie jak w przypadku ludzi. Mieszanie przyszłości z przeszłością, przemieszczenie się o miliardy lat świetlnych w ułamek sekundy to dla nich codzienność. Są nad-istotami. Jednak na samym początku byli normalni. Dlatego większość z nich osiedliła się na ziemi. Ich ingerencja w środowisko z pewnością spowodowała nieodwracalne zmiany na świecie. Jako istoty “boskie” nie rzadko jednak się nudzą - i właśnie wtedy organizują “Gry Proroków” -Szczęśliwcy, którym uda się znaleźć proroka, gdy szuka on swoich świnek doświadczalnych, mają szanse na spełnienie jednego życzenia, jakiekolwiek by ono nie było. Nic więc dziwnego, że ci, którzy szukają proroków, są skłonni zrobić wszystko.
Fabuła:
W waszych głowach rozszedł się kobiecy uspokajający głos. Niemal mogliście sobie wyobrazić jego posiadaczkę. Drgania jakie wywoływał w waszym ciele, rozluźniały je i doprowadzały do nieopisanego uczucia. Sam jej głos sprawiał, że nie byliście w stanie ustać w miejscu.
Witam was serdecznie w mym ogrodzie~~
Mam nadzieję, że spodoba wam się tutaj. Sama urządziłam ten wymiar~~
Znaleźliście się tu na własne życzenie~~
Chciałabym, abyście od razu wiedzieli, że nie wszystkim uda się stąd wydostać~~
Wytłumaczę wam najpierw zasady~~
Codziennie zadam wam zagadkę~~
Wy, doszukując się gdzie tylko możecie~~
Mój wymiar jest naprawdę bogaty w informację~~
Będziecie musieli odpowiedzieć na nią~~
Odpowiedzi będzie udzielała jednak tylko jedna osoba~~
Sami musicie dojść do tego, kto nią będzie~~
Jeżeli odpowiedź będzie poprawna, odpowiadający będzie mógł wybrać osobę, którą wyrzucę z tego wymiaru~~
Zabiję.
Jeżeli odpowiedź będzie niepoprawna~~
Wydalony zostanie Odpowiadający~~
Zabiję.
Jeśli Odpowiadający nie udzieli ŻADNEJ odpowiedzi~~
Zamknę ten wymiar, z wami w środku~~
Unicestwię.
Oczywiście, gra stworzona została dla mnie~~
A obserwowanie nie jest niczym przyjemnym~~
Dlatego będę wam często mieszała w głowach~~
Tak będzie zabawniej~~
Czyż nie~~
Nie bójcie się mnie pytać, jeśli czegoś nie będziecie wiedzieć~~
Zawsze jestem tu dla was~~
Choć wielu rzeczy możecie nie zrozumieć~~
Życzę wam powodzenia~~
Głos zniknął z waszych głów, a wam wydało się jakby odebrano wam cząstkę duszy - tą najsłodszą.
Powoli podnosiliście się z ziemi wśród fioletowych kwiatów Irysu…
Zapisy do mafii:
http://animes.pl/wątek-Zapisy-do-mafii?page=29
- Jeżeli masz zamiar wejść w szczególną interakcję z innym graczem, jak np. Szeptanie, robisz to poprzez wysłanie informacji do mistrza gry.
- O mafii nie rozmawiamy, ani nie piszemy nigdzie, pod groźbą kary.
- Oko za oko.
- Jestem mg i mam w tej mafii władze absolutną. Nie staraj się mnie przewyższyć.
- Te zasady nie ulegną zmianie.
- Mogą jednak zostać dodane nowe.
Prorocy - Etheralne istoty żyjące na krańcach czasu i przestrzeni. W przeciwieństwie do większości istot widzą w siedmiu wymiarach, co pozwala im się przemieszczać po wielu innych płaszczyznach - nie jak w przypadku ludzi. Mieszanie przyszłości z przeszłością, przemieszczenie się o miliardy lat świetlnych w ułamek sekundy to dla nich codzienność. Są nad-istotami. Jednak na samym początku byli normalni. Dlatego większość z nich osiedliła się na ziemi. Ich ingerencja w środowisko z pewnością spowodowała nieodwracalne zmiany na świecie. Jako istoty “boskie” nie rzadko jednak się nudzą - i właśnie wtedy organizują “Gry Proroków” -Szczęśliwcy, którym uda się znaleźć proroka, gdy szuka on swoich świnek doświadczalnych, mają szanse na spełnienie jednego życzenia, jakiekolwiek by ono nie było. Nic więc dziwnego, że ci, którzy szukają proroków, są skłonni zrobić wszystko.
Fabuła:
W waszych głowach rozszedł się kobiecy uspokajający głos. Niemal mogliście sobie wyobrazić jego posiadaczkę. Drgania jakie wywoływał w waszym ciele, rozluźniały je i doprowadzały do nieopisanego uczucia. Sam jej głos sprawiał, że nie byliście w stanie ustać w miejscu.
Witam was serdecznie w mym ogrodzie~~
Mam nadzieję, że spodoba wam się tutaj. Sama urządziłam ten wymiar~~
Znaleźliście się tu na własne życzenie~~
Chciałabym, abyście od razu wiedzieli, że nie wszystkim uda się stąd wydostać~~
Wytłumaczę wam najpierw zasady~~
Codziennie zadam wam zagadkę~~
Wy, doszukując się gdzie tylko możecie~~
Mój wymiar jest naprawdę bogaty w informację~~
Będziecie musieli odpowiedzieć na nią~~
Odpowiedzi będzie udzielała jednak tylko jedna osoba~~
Sami musicie dojść do tego, kto nią będzie~~
Jeżeli odpowiedź będzie poprawna, odpowiadający będzie mógł wybrać osobę, którą wyrzucę z tego wymiaru~~
Zabiję.
Jeżeli odpowiedź będzie niepoprawna~~
Wydalony zostanie Odpowiadający~~
Zabiję.
Jeśli Odpowiadający nie udzieli ŻADNEJ odpowiedzi~~
Zamknę ten wymiar, z wami w środku~~
Unicestwię.
Oczywiście, gra stworzona została dla mnie~~
A obserwowanie nie jest niczym przyjemnym~~
Dlatego będę wam często mieszała w głowach~~
Tak będzie zabawniej~~
Czyż nie~~
Nie bójcie się mnie pytać, jeśli czegoś nie będziecie wiedzieć~~
Zawsze jestem tu dla was~~
Choć wielu rzeczy możecie nie zrozumieć~~
Życzę wam powodzenia~~
Głos zniknął z waszych głów, a wam wydało się jakby odebrano wam cząstkę duszy - tą najsłodszą.
Powoli podnosiliście się z ziemi wśród fioletowych kwiatów Irysu…
Zapisy do mafii:
http://animes.pl/wątek-Zapisy-do-mafii?page=29
Ostatnia edycja: