Mafia 3 - Nazi

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

system

Grupa bandytów ląduje w poniemieckim schronie z ogromnym łupem, z napadu na konwój strażniczy banku. Jest to duży, obiekt pełen zakamarków i różnych przejść - istny labirynt. Złodzieje wybrali wcześniej miejsce ukrycia forsy, dlatego uwinęli się szparko i… Utknęli przy wyjściu. Podczas ich pobytu ktoś na głucho zatrzasnął piekielne wrota, które prawdopodobnie mogłyby wytrzymać wybuch bomby atomowej. Po bliższych oględzinach, ze zdumieniem spostrzegli, że wyglądały na nieotwierane przez co najmniej kilkadziesiąt lat, a gdy wciąż jeszcze patrzyli na siebie z niezrozumieniem w oczach, usłyszeli głos dochodzący z bocznego, ukrytego w cieniu korytarza:

Jesteście przeklęci, przeklęci… Tak jak ja do tej pory, ale teraz jestem wolny <złowieszczy śmiech>.

Mordercy wyciągnęli broń i ostrzelali miejsce, z którego dochodził ten nieziemski ochrypły głos i ujrzeli na wpół zgniłego starucha w rozpadającym się mundurze ss. Ten… To coś w żaden sposób nie mogło być tym, którego głos usłyszeli - żadnej krwi, prześwitujące kości, ni chuja… Zaczęli poszukiwania tajemniczego głosu, ale znaleźli tylko opisy magicznych eksperymentów naukowców Hitlera. Okazało się, że trafili do tajnej siedziby Towarzystwa Vril, którego głównym celem było poszukiwanie Niemieckiego Mesjasza, a który poprowadziłby Aryjczyków do dominacji na świecie i eksterminacji innych ras. A trafili na demona z piekła rodem…

Zasady:
  1. Demon - musi zabijać raz dziennie, ale jeżeli przeżyje Xdni, będzie na tyle silny by na koniec zabić wszystkich innych w jednym wielkim armageddonie.
  2. Zdrajca - słaby demonik, który chce się wyzwolić spod tyranii Demona i uciec z tego miejsca - raz dziennie może sprawdzić jedną osobę.
  3. Dobre duszki - żyjące na tym obszarze od czasów Światowida, nie mogące znieść okrucieństwa Demona - raz na dwa dni mogą wybrać jedną osobę do ochrony (poza sobą), jeżeli demon lub strażnik sprawdzi tę osobę, to ta osoba pozna tożsamość sprawdzającego.
  4. Poplecznicy Demona - pomniejsze sługi wierne Demonowi -każdy z nich może raz na dwa dni naznaczyć jedną osobę (ale nigdy dwa razy tą samą), dwa naznaczenia dają jedną śmierć. Mogą oznaczyć Demona i Zdrajcę, ale nie robi to na nich wrażenia.
  5. Poplecznicy zdrajcy - drobne robaki przedpiekła, wierne Zdrajcy - raz na trzy dni mogą sprawdzić osobowość i dostać wskazówkę co do tożsamości sprawdzanego.
  6. Żadna z osób w grze, nie może bezpośrednio zdradzić swojej funkcji. wyrażenia ‘jestem pewny’, czy 'na stówę to on/a" są dozwolone.
  7. Głosowania nie są koniecznie, ale demon zabija codziennie i z upływem czasu wyrżnie wszystkich.
  8. Demon może się zdradzić przez niedoskonałe morderstwa i zostawiać wskazówki (rzut kostką: 1,2/3,4/5,6).
  9. Zdrajca może zdradzić wskazówkę co do swojej osobowości nie zachowując ostrożności podczas śledztwa (szansa 1/6).
  10. Demon może sam zostawić wskazówki podając je przy zleceniu morderstwa.
  11. KAŻDY* z ludków może wybrać jedną osobę do zabicia raz na całą grę, ale tylko pierwszy z nich (danego dnia) faktycznie zabija. Ci, którzy się spóźnili tracą tę możliwość na jeden dzień.
*Poza Demonem, Zdrajcą i poplecznikami.

Doba zaczyna się o 12, a kończy o 22.

Każde zlecenie zdrajcy, demona, przydupasów, lub zwykłych ludzi, musi być wysłane na moją skrzynkę między 22, a 9 rano.

Zapisy tutaj: ZAPISY DO K* mafii, liczba miejsc nieograniczona; ale każdy kto się choć raz dziennie nie odezwie, dostanie -1000NC za każdy dzień milczenia (bez wyjątków).

kopiuj/wklejka
I. Ogólne:
  1. Zdradzanie swojej roli jest ZABRONIONE! Poinformowanie kogoś o tym, kim się jest (lub było) grozi wydaleniem z zabawy, a także warnem na forum!
  2. Osoby niezapisane do rozgrywki, a także martwe nie mają prawa wypowiadać się w temacie.
  3. Pisanie w FN jest zabronione.
  4. Piszemy w pierwszej osobie. Nie jest to żaden PBF. Po prostu prowadzimy dyskusje i naszym zadaniem jest przy poprawnej dedukcji oraz wyciąganiu wniosków odnaleźć wyznaczoną osobę. Można kłamać, oskarżać, chwytać za słówka, po prostu wszystko.
IV.I Faza Dnia (FD):
  1. W FD toczy się dyskusja i głosowanie.
  2. FD trwa OD NAPISANIA POSTU MISTRZA GRY do godziny 21:00!
IV.II Faza Nocy (FN):
  1. Podczas trwania FN czas na działanie mają osoby z umiejętnościami.
  2. Podczas FN pisanie w temacie jest ZABRONIONE!
  3. Czas na oddanie swojego głosu gracze mają od godziny 21:00 do 9:00 poprzez napisanie PW DO MISTRZA GRY!
Zapisani:

Nikorin

Payback
Kubson
Elmor

Kamkom
Moniś
dawid15121997
Egil

Alison
Ulala

Odstrzeleni:
xYahiko
Mako
Asuna
TroLoL
Kiichigo

S

system

Po powrocie z poszukiwań wrócili do sali z ukrytą forsą i natrafili na ukrzyżowane ciało xYahika. Zardzewiałe gwoździe wbite w czaszkę i rozcięty brzuch, były tylko wstępem do wielkiego napisu “Witajcie mięso”, wymalowanego świeżą krwią na ścianie obok trupa…

FD

Nikorin

Nikorin

New member
Yay… mięso…
Tak więc kto jest obecny? Musimy się zebrać w kupę i zacząć rozkminiać co robić - Demon zabija raz dziennie, czyli w ciągu kilku dni wybije nas wszystkich

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Hmmmm po wyglądzie ciała Yahika wnioskuje że to jakiś psychopata co ma nierówno pod sufitem.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Nie chce od razu kogoś obwiniać ale dlaczego Alison i Ulala są wpisani osobno?

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Przed nami był wpisany xYahiko, ale chyba się wycofał, stąd ta przerwa pomiędzy nickami.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
To to na pewno… to ktoś taki jak ja, lubiący biegać z nożami itp. XD
Nie no tak na serio, to teraz jest pytanie - co robimy? Głosujemy dzisiaj na byle kogo czy nie? Jak nie to ktoś tak czy siak zginie, ale z drugiej strony mogą zginąć 2 osoby … I co jak ktoś jest nie aktywny a jest Demonem?
I ile dni musi zabijać Demon, żeby zabić nas wszystkich? X-dni, czyli ile?

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Niko z decyzją może poczekamy tak do 18-19 żeby wszyscy mogli się wypowiedzieć.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
lolz w sumie nic to nie ma poza tym że ma rozcięty brzuch… oh wait(to tylko domysły) Niko lubisz biegać z nożami? może to ty go pocięłaś?

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Ej, ej jak za słówka łapią od razu ;____;

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
jedyny pomysł na jaki wpadłem xD

zostają tylko gwoździe xD ale nikt chyba nie lubi się nimi bawić

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Hmmm ale to naprawdę ciekawe bo nie ma żadnych poszlak anie wskazówek jest tylko opis martwego ciała i napis ‘‘Witajcie mięso’’ :/.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Mnie ciekawi ten/ta Ulala, coś nie kojarzę… bo jak jest nieaktywny ktoś to co się wydarzy?

Ej może to o te mięso chodzi! Ale nie wiem o co ma z nim chodzić :(

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Niko Ulala był/była dziś o 2:04 sprawdziłem to na liście użytkowników. Więc to trochę podejrzane.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Ale kojarzysz go/ją? To nowy ktoś z przedwczoraj, nigdy z nim nie rozmawiałam.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Nie ma sensu posądzać kogoś o to że był online w nocy było też kilka innych osób więc to nie ma żadnego znaczenia xD

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Trol to mafia tu jest dużo absurdów XD.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Na razie to nic nie wiemy i się czepiamy wszystkiego i wszystkich jak widać XD

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Można też obstawić że to ninja sam poświęcił Yahika abyśmy zaczęli od razu pełną parą xD

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Jest taka opcja, ale aż tak by nie lubił Yahika? XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom