Mafia 34 - HITMAN'S NIGHTMARE

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Monster

Monster

New member
Mafia ta zostala zaakceptowana z takimi zasadami jakie tu obowiazuja. Przypominam ze zasady na ktorych graliscie, moga sie roznic od tych, ktore zostaly zatwierdzone na samym poczatku tego roku dla tej konkretnej mafii. Takie zasady zostaly przez was zaakceptowane podczas wyrazenia checi zapisania sie. W zwiazku iz zasady nie obejmuja wykorzystywania screenow, mimo mojego negatywnego odbioru takiego dzialania i dezaprobaty w stosunku do uzywania ich, nie moge zabronic czegos, co nie jest zabronione.
Nienaturalnym jest wypominanie ze nie powinienem ich zabraniac skoro zasady o nich nie wspominaja, a w pozniejszym czasie wypominanie ich obecnosci, mowiac iz powinny byc zabronione. W zwiazku z przeciwstawieniem sie zasadom i ataku na MG, a takze zbyt duzemu wplywowi czatu na sama rozgrywke jak i mozliwosc zlamania zasad, mafia zostaje tymczasowo wstrzymana. Przejrze ja dokladnie w poszukiwaniu przejawow nieuczciwosci i ewentualnie niektore osoby poniosa konsekwencje…

Dla wiadomosci niektorych, screeny moge traktowac tu jak zwyczajny, normalny tekst. Screeny nie powinny w zwiazku z tym pokazywac rzeczy niezgodnych z regulaminem.

Dziekuje za ewentualne zrozumienie
Mistrz Gry - Youhei

Prosze osoby ktore przeczytaly powyzsza wiadomosc i nadal chca uczestniczyc w mafii o potwierdzenie w tym temacie przeczytania powyzszego komunikatu. Zadna z osob nie poniesie dzis konsekwencji, w zwiazku z czym, rozgrywka zostaje wznowiona.

W zwiazku z tym iz uzasadnienie co do linczu jest niezaprzeczalne i wyjatkowo jasne, nie jest ono wymagane, Brakuje tylko jednego glosu.

PS: Avenida - prosze o uzupelnienie postu brakujacymi cytatami (o ile pamietam, na telefonie istnieje mozliwosc dociecia screena czy zdjecia, tak by nie byla ukazana na nich zadna niedozwolona informacja [czyt. wlasna rola])

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ach co za fail, padły 3 osoby i żadna to hunter XXXD
Jeszcze jakbyśmy kogoś zlinczowali to byłyby 4 XXXD

ps: Wrexxar zajebista to XXXXD

Ale cóż…Wrexxiu ‘Żaden król nie rządzi wiecznie…’ może i nie jesteś hunterem ale to chyba czas zakończyć twój udział w mafii, bo inaczej nic nie posunie się do przodu…

Ostatnia edycja:
B

Barume

Oddaj poprawny głos Yankes o ile głosujesz.

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Yanki JESTEM hunterem, a screen był fabrykowany. Zagłosuj a mnie i zakończ to cierpienie, jakim jest ta mafia :p

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
No głosujesz na wrexxara, zapomniałem to napisać XD

Screen zfabrykowany? cóż za oszustwo! NIe nawidze mafie w któych są screene…

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
KONIEC

Dzisiejszego dnia nareszcie udalo wam sie dokonac linczu. Ofiara stal sie Wrexxar. Juz niemal od samego poczatku wiadomo bylo ze to on. Mimo to podzielnosc zdan, zwykle niezdecydowanie czy walka miedzy wami, kto ma wieksza racje, ktorej skutkiem wielu ponioslo smierc, nie pozwalaly na pozbycie sie wspolnego wroga. Tym razem udalo sie.

Wygrali: Barume, Avenida, Airzel, Yankesss, foka

Podzial rol:

Barume - bodyguard
Avenida - hacker
Airzel - barber
foka - player
Yankesss - player
Arika - player
Wrexxar - hunter
byters - boss
Lilka - bodyguard
Laxty - hacker
Mroczna - spy
kiklors - butcher
maru - spy

Ofiary:

noc 1 - maru (byters), kiklors (Wrexxar)
noc 2 - Mroczna (Lilka)
noc 3 - Laxty (Barume), Lilka (byters), byters (Wrexxar)
dzien 4 - Wrexxar (lincz)

Mimo wszystko, dziekuje za rozgrywke, choc ciesze sie ze to juz koniec, wy zapewne tez. Nie zaprzecze ze bycie mg w tej konkretnej mafii przysporzylo mi wiele stresu i nerwow. Zadowolenie i satysfakcja jednak jest : )

Ostatnia edycja:
Top Bottom