Zauważyłem pewną lukę w mechanizmie mafii - Nasze numery. Na dobrą sprawę, nie musimy przecież trzymać ich w tajemnicy, ponieważ nie są one nam do niczego potrzebne, a chyba tylko hunter mógłby chcieć utrzymać je w tajemnicy, bo poszlaki mogą wskazywać na niego.
Jeden z tropów ode mnie - Mafia nazywa się “hitman’s nightmare” a grający w hitmana wiedzą, że owy bohater gry miał NA KARKU kod kreskowy, nie wiem czy to też może być jakiś znak czy nie.
Dodatkowo numer 04 - Poszlaka czy zmyłka, tego nie wiem, wiem tyle, że jeśli zdradzilibyśmy swoje numery, mielibyśmy jakiś punkt zaczepienia.
Odnośnie zleceń - Nie starajcie się zabijać ludzi, którzy mają nam pomagać, bo zabicie huntera i tak pozwala nam wygrać grę, a tylko marnuje się niepotrzebnie ludzi. Dodatkowo możemy spokojnie zdradzić nasze cele, jeśli postanowimy jednak nie zabijać siebie nawzajem. Zagram w otwarte karty, nie przeszkadza mi to. Swoją rolę też bym zdradził, jednak jest to zabronione w regulaminie.
Wrexxar - Nr. 03 - Lilka
Rozkręćmy tę mafię już od pierwszych dni, a szybko ją zakończymy.
poprawka - numery są potrzebne do prywatnej komunikacji przez mistrza gry, więc jeśli zdradzimy swoje, mamy pełną swobodę rozmów poza mafią, pod warunkiem że ludzie podadzą swoje faktyczne numery.