Mafia 34 - HITMAN'S NIGHTMARE

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
W

Wrexxar

Donator
A co mi zależy? celem głównym jest ubicie huntera, nie muszę i nie chcę zabijać nikogo bez celu, więc nie zależy mi na tym czy podam swój cel czy nie.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Wrexxiu mrrrrrubi Lilke wiec i tak by jej nie zabil :p
Aye Sir!

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Fag mafia zaczeła się wczoraj a ja się nie zorientowałem, ok dziś postaram się ogarnąć co się dzieje gdy przestanie mnie łeb boleć.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
No dobra, aby zobaczyć teraz waszą reakcję napiszę Wam, że dostałem zlecenie zabicia Kiklorsa, ale tego nie zrobiłem. Z tej racji jestem pewien, że go zabił morderca, a Maru poprzez zlecenie. Wasza sprawa, czy mi uwierzycie. Czekam na hejty “lincz na żelka bo tak”

Ostatnia edycja:
B

Barume

Tym razem nie chcę linczować Izrila bo tak ostatnio odbiło mi się to czkawka. Dlatego wnoszę o lincz na Wrexxiu i jednocześnie oddaje na niego pierwszy głos. Doszukuje się błędów logicznych mafii (oczywiście że są) ale też chce byśmy powiedzieli swoje numery (uj wie na co nam one) oraz naszych zleceń, no i zawsze lepiej pozbyć się doświadczonych graczy na samym początku, a jak wiadomo Wrexx ma olbrzymie doświadczenie. Bójcie się starca w zawodzie w którym ginie się młodo.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Oddaje swój głos na Wrexa, zgadzam się w zasadzie z Barume.

Wrexar - Byters, Barume

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Jej, foczka na mnie głosuje ;3
Również oddaje głos na Wrexxa, za bardzo przekombinował z tym pomysłem o podawaniu numerków
Wrexxar- Barume, Airzel

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Podbijam

Wrexar - Byters, Barume, Airzel

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Naciskanie na podawanie celów i numerów faktycznie brzmi podejrzanie. Tak więc ja również oddaję głos na Wrexa.

Wrexxar - Barume, Byters, Mroczna

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Naciskanie na podawanie celów i numerów faktycznie brzmi podejrzanie. Tak więc ja również oddaję głos na Wrexa.

Wrexxar - Barume, Byters, Airzel, Mroczna

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
hehe, ponownie podbijam, bo głos Airzela nie policzony

Wrexar - Barume, Byters, Mroczna, Airzel

EDIT - Pardonsik, widzę, że jednak jest zaliczony Izril

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Zdradzenie swojego numeru to nawet dobry pomysł, bo pozwoli na przekazywanie sobie informacji, których nie chcemy ujawnić w wątku (np. jak ktoś coś odkryje za pomocą swojej roli, a nie chce się do tego przyznawać).
Nie wiem jednak, co sądzić o zdradzaniu celu. Z jednej strony można wywnioskować, kogo dorwał morderca, a kogo zwykły gracz. Z drugiej natomiast obawiam się sytuacji jak w mafii Wrexxara, gdzie wszyscy nagle skupią się na graczu eliminującego kogoś zamiast na samym zabójcy.
A tak z innej beczki, to ja jestem czwóreczką ^^

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Ale z was są cholery są, sami chcecie pograć eliminując mnie, a waszą jedyną podstawą jest to, że jestem doświadczonym graczem. Ja się odkryłem, bo zależy mi na zakończeniu mafii ze zwycięstwem po naszej stronie, a tu naglę mówicie, że problemem jest fakt, że chcę numery, które nie są nikomu potrzebne. Jeśli ich nie chcecie podawać, to nie podawajcie, ja podałem. Poza tym wygląda to na atak na moją osobę ze strony barume, bo kiklors na mnie wskazał, po czym od razu zginął, wskazując na mnie. Albo Barume używa najprostszego triku żeby po prostu linczować “niebezpiecznego doświadczonego gracza.”

Oczywistym jest teraz fakt, że głosuję na Barume, pomimo że byters też mnie wkurzył, bo jak owca idzie za baranem.
Barume - Wrexxar
Wrexxar - Barume, Byters

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ach, świetnie, nie skończyłam pisać, a tutaj już głosowanie rozpoczynają >.< Ja się wstrzymuję od głosu, bo uważam je za bezsensowne. Nie mam ochoty iść za tłumem.

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Ja nawet posta nie zdążyłem napisać o obronie, a tu już taka ofensywa w moją stronę… nie mam nawet jak się bronić.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Wiec tak… Skoro wymuszamy lincz, to ja swoj glos oddaje na Barume, od poczatku meczy mnie przeczucie odnośnie twojej osoby (a moje przeczycie w ostatniej mafi sprawdziło sie w 100%)
A druga rzeczą jest to, ze nagle bez żadnych twardo stojacych dowodów naklaniasz na lincz na Wrexxa, bo…bo co? Bo jest osoba doswiadczona w grze w mafię?
Tak samo w sumie Byters i reszta, dajecie soba ostro manipulowac , ale najwyrazniej jest wam to na rękę…

Wiec tak :
Wrexx - Barume, byters, Mroczna, Airzel
Barume - Wrexx, Ave

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Poza tym nadal nie wiem, czy nie zrozumieliście o co chodzi w podawaniu numerków czy nie.
Jako że youhei dał zezwolenie, a taki jest cel dzisiejszego dnia, Moją rolą jest Hacker, sprawdzałem kiklorsa, ale nic się nie dowiedziałem.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Ave - nie mów o manipulacji, bo sama jej właśnie ulegasz. Bo Wrex coś napisał, to i Ty piszesz. A wszyscy wiemy, że jesteście dla siebie aż nazbyt mili.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Kogoś zlinczować musimy, a ja się w sumie zgadzam z Barumisiem, że takie podanie swojego zlecenia na samym początku może być podstępem. Zobaczymy co z tego wszystkiego będzie.

Nadal nie wiemy co z zadaniem zmuszania kogoś do wyjawienia swojej roli.

Ostatnia edycja:
Top Bottom