Magi - The Labyrinth of Magic

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
1

1111

Historia ta opowiada o przeznaczeniu i walce, by utrzymać świat na właściwej ścieżce. Aladyn to chłopiec, który więziony przez większość życia w małym pokoju, postanawia wyruszyć w podróż i zwiedzić to, o czym do tej pory mógł tylko marzyć. Jego najlepszym przyjacielem jest flet, z rezydującym w nim dżinem Ugo. Szybko okazuje się, że Aladyn to Magi, magik posiadający prawo wyznaczania królów. To właśnie po to się narodził, by wybrać kolejnych następców tronu, którzy podejmą prawe decyzje w walce z osobami sprzeciwiającymi się przeznaczeniu. Śledź jego przygody, podczas których spotka inne postacie z Baśni z Tysiąca i Jednej Nocy, takich jak Ali-Baba, czy Sindbad i razem z nimi spróbuje utrzymać równowagę świata!

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
To anime jest świetne ^w^ Drugi sezon jednak podobał mi się znacznie bardziej, jednak pierwszy dawał radę. Wszystkie postacie były świetnie zrobione, jednak ci pomocnicy Sindbada jakoś się za bardzo nie wyróżnili (mimo wyglądu co poniektórych), więc mogłoby być trochę więcej o nich.
Aladyn jest słodki i zabawny a w drugim sezonie jakby trochę już doroślejszy. A Sindbad to już w ogóle jest świetny, a zwłaszcza jego pierwsze pojawienie się w anime
jak został okradziony i paradował nagusieńki xD
Z Alibabą też było sporo zabawnych scen a Morgana była słodziutka.
Czekam teraz na trzeci sezon ^^

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Oooo! Brzmi ciekawie! A jak tam o strony technicznej Lil? Daje radę?

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Myślę, że daje sobie radę. Nie mam żadnych zastrzeżeń ^^

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Uwielbiam to anime. Postacie,kreska,soundtracki,wszystko jest idealne!. Obie serie były świetne,jednak zgodzę się z Lilką,że Sezon drugi jest o wiele lepszy. Mam sympatie do obu serii. Polecam naprawdę warto obejrzeć.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Zaczęłam oglądać tak jakoś po tym jak Jonisia tu napisałą i jak na razie mi się podoba XD chcem wincyj… ale nie będę nołlajfić przed kompem cały dzień

Ostatnia edycja:
Y

Yona

To się cieszę że Ci się podoba jak na razie :). A czemu nie fajnie. Nie będziesz żałować że obejrzałaś ! A czemu nie? Warto czasem posiedzieć przed kompem cały dzień,Eiryiś.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ale ten no… Ja chodzę do szkoły sprawdziany co tydzień jakieś no i… Musze sobie w dzien pospać >///<

Ostatnia edycja:
Y

Yona

przypominasz mnie :). Ja muszę w dzień się przespać :) po szkole też :D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No ja od wrócenia do szkoly do wieczora śpię XD rodzice chcą mnie do lekarza zawlec przez to…

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Szczerze lekarz tutaj nie pomoże. To tylko zmęczenie i to wszystko.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja nie wiem co to XD nie mam sily na nic XDD

Ostatnia edycja:
Top Bottom