Mahou Sensei Negima!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Aoi

Aoi

Member
Manga opowiadająca o 10-letnim chłopcu o imieniu Negi pochodzącym z Walii, który został nauczycielem języka angielskiego w japońskiej szkole dla dziewcząt. Musi ukrywać, że jest magiem, co jest trudne. Jednakże, już na początku jego tajemnicę poznaje Asuna, jedna z uczennic. Negi przeżywa wiele przygód i dowiaduje się coraz więcej o swoim ojcu, którego poszukuje.

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Jak dla mnie jedna z podstawowych mang które powinno się zaliczyć jako fan mangi. Cała historia dotycząca magii i wątek Negiego który na przestrzeni czasu szuka śladów swego ojca a przy okazji staje się dość silną osobą ( nie wiem jak to inaczej nazwać ) a na dodatek ma fajny haremik w którym są tsunderki, deredere itp xd wszystko po trochu. I znajdzie się trochę akcji jak i romansu czy smutku ;] Obowiązkowa pozycja do przeczytania ;] chodź może długa ale warta uwagi.

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
LINK do polskiej wersji mangi online, bo widzę, że autor watku podal tylko do eng, a pl tez jest ;) [yea!]

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Ja akurat podaje tylko eng ver. ponieważ co do polskich jest czesto a raczej prawie zawsze ogromna różnica z transem. W dodatku ja nie czytam mang w pl. ;p

Ostatnia edycja:
Top Bottom