Mahouka Koukou no Rettousei

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kocu

Historia opowiada o rodzeństwie Shiba – wyhamowanym emocjonalnie starszym bracie Tatsuyi, który jest całkowicie przeciętnym uczniem w liceum magicznym, mającym masę problemów z podstawowymi czarami – za to brylującym w innych dziedzinach, oraz jego młodszej siostrze Miyuki, obdarzonej niesamowitą urodą i umiejętnościami magicznymi, która ma problem z postrzeganiem linii dzielącej miłość między członkami rodziny a kochankami. Rozpoczęcie nauki w jednym z dziewięciu liceów magicznych stawia przed nimi wiele niepokojących problemów.

Ostatnia edycja:
C

chatango

Byś chociaż przeczytał ten opis, a nie żywcem kopiujesz.

Ostatnia edycja:
K

Kocu

Czytając to drugi raz zauważyłem że nie opisuje to w dużym stopniu serii.
Przepraszam i już poprawiam :)

Ostatnia edycja:
C

chatango

Nie o to mi chodziło, bardziej o błędy jakie były w tekście.

Ostatnia edycja:
K

Kocu

W sumie też ale ten opis jest lepszy :)

Ostatnia edycja:
T

Tsu

Ta seria jest po prostu genialna. Uwielbiam kiedy główny bohater jest super silny, a tutaj właśnie Tatsuya jest cholernie silny. Nie mogę się doczekać kiedy ujawni się jako Silver […]. Co do fabuły to zawsze mam dreszcze kiedy prezentuje swoje umiejętności i pokonuje swoich przeciwników. Zwłaszcza w ostatniej walce z tymi dwoma geniuszami, których imion nie pamiętam xD Oczywiście, to co wkurza mnie i zapewne większość widzów jest relacja brat - siostra. Myuki (?) jest… e… psychiczna. No kurde, co ja do cholery obchodzi z kim zadaje się jej brat. Ogólnie ciekawie mnie kto z tej dwójki rodzeństwa jest silniejszy. No wiadomo mag vs nie mag, no ale… może… :)

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Seria jest całkiem fajna. Główny bohater jest spoko ale troszkę za bardzo op.

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Uwielbiam te anime boskie ciarki w co drugim odcinku :D

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Lubię to anime, ale zastanawia mnie dlaczego jest w nim Myuki(coś jak Rukia w bleachu) po prostu denerwuje mnie ona jak nie wiem. Nie dość że strasznie się rządzi i zazdrości to jeszcze jest brzydka(przynajmniej dla mnie i nie wiem dlaczego każdy w tym anime mówi że ona jest ładna) xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom