Manga SAO

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

DUSZEK_ADI

Nie wiem czy dobry dzial, jak nie to prosze przeniesc.

Chcialbym kontynuowac mange w miejscu, w ktorym skonczylo sie dzis anime. Z tego co wiem wydano kilka jeszcze “serii”, wiec jest co czytac. Szukalem na necie, ale nie moglem znalezc. Czy moglby ktos podac mi linka gdzie moglbym przeczytac reszte serii i napisac w jakiej powinienem kolejnosci czytac?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Ale SAO nie jest na podstawie mangi tylko nowelki. Nie wiem czy jakaś manga SAO istnieje, ale jeżeli chcesz kontynuować historię z anime to nowelka to najlepsza opcja. Nie wiem gdzie można czytać nowelkę (kiedyś u nas na forum ktoś tłumaczył), ale możesz zacząć kupować od nowa http://www.mangarden.pl/pl/p/Sword-Art-Online-tom-01/1632

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie wiem czy gdzieś na necie znajdziesz nowelki po angielsku czy po polsku bo są już na licencji (może nyaa.eu). Nie wiem dokładnie na której nowelce się skończyło ale wydaję mi się, że teraz trzeba by przeczytać nowelkę 7. A jeśli chodzi o mangę to jest coś takiego ale raczej ludzie jej nie polecają, jest też wersja progressive z którą może warto się zapoznać bo jest tam troszkę dokładniej opisana historia :D

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Cóż z tego co wiem novelkę można znaleźć na pewno przez empik (tam pierwszy tom jest za jakieś 38zł) oraz polecam sklep Kik (księgarnia)

tomy przetłumaczone na polski:
Sword Art Online 01 - Aincrad
Sword Art Online 02 - Aincrad
Sword Art Online 03 - Taniec wróżek
Sword Art Online 04 - Taniec wróżek
Sword Art Online 05 - Widmowy pocisk
Sword Art Online 06 - Widmowy pocisk
Sword Art Online 07 - Matczyny Różaniec
tomy w tłumaczeniu:
Sword Art Online 08 - Early and Late
Sword Art Online 09 - Alicization Beginning
Sword Art Online 10 - Alicization Running
Sword Art Online 11 - Alicization Turning
Sword Art Online 12 - Alicization Rising
Sword Art Online 13 - Alicization Dividing
Sword Art Online 14 - Alicization Uniting
Sword Art Online 15 - Alicization Invading
Sword Art Online 16 - Alicization Exploding

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Progresiv jest ładnie narysowany.
Ja mange kupuje. Zbieram jak leci.
Jeden aincard jest narysowany jak niko pokazała, drugi jak anime.

Ostatnia edycja:
Top Bottom