Manga w świecie MMO

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
B

Blade81

Witam, poszukuję czegoś nowego, ale nie chodzi tu o rok wydania. (W zasadzie najlepiej gdyby tytuł był skończony lub wydawany od kilku lat i oferował w tej chwili sporo contentu.)

Konkretnie zależy mi na mandze podobnej do SAO, The New Gate czy też Dungeon ni deai wo motomeru no wa machigatteiru darou ka, czyli takiej, której akcja dziać się będzie w świecie gry. Serię .hack// także znam, zatem sporo pozycji odpada na starcie. Oczywiście preferuję też gdy setup jest typowo fantasy. Gdy nie znajdzie się zbyt wiele ofert, lub nic, to poproszę ciekawe i mniej popularne “zwykłe” fantasy z interesującymi światami. Im więcej do czytania tym lepiej, nie lubię kończyć zanim na dobre się wkręcę.
Z góry dziękuję za pomoc.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Log Horizon powinien Ci się spodobać.

Ostatnia edycja:
B

Blade81

alt
Kageno:
Log Horizon powinien Ci się spodobać.
Oh, niestety ale to też znam. Nie sposób mi wymienić co widziałem/czytałem bo nie pamiętam wszystkich tytułów. Ale tak poza tym, pierwszy strzał całkiem niezły ;p

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
legendary moonlight sculptor moj fav jezeli chodzi o ten gatunek

Ostatnia edycja:
B

Blade81

Tak jest! Dzięki agellow. Wprawdzie z początku ciężko mi się to czytało, nie lubię tak tworzonych manhw, gdzie nieraz nawet jeden obrazek na stronę jest a tak to strasznie rozciągnięte. Plusem natomiast jest niezła kreska i kolory. Historia nawet ciekawa, strasznie mnie wciągają takie światy^^

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Nmzc ;p Szczerze mówiąc to ja czytałem głównie novelkę. Manhwa jak dla mnie za wolno wychodziła :d

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Po angielsku to moze - “Hai to Gensou no Grimgar”?
Jest manga, nowelka (widzialam na necie, zalicencjowanej niestety nie, a szkoda bo kupila bym) i anime ;) anime po pl…

Ostatnia edycja:
B

Blade81

Być może kogoś zainteresuje podobny temat, zatem dorzucam coś jeszcze.
World Customize Creator: pomysł nawet niezły, ale wykonanie średnie. Historia toczy się dosyć szybko, ale samej akcji za wiele nie ma, do tego masa dialogów przez które trzeba się przebić.
Ixion Saga DT: dziwne. Tylko to mi przychodzi na myśl ;p Ot kolejna pokręcona wariacja na temat utknięcia w innym świecie.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
blade a widziałeś overlord? fajne bardzo nawet tak że zacząłem tego novelkę czytać :)

Ostatnia edycja:
B

Blade81

kiklors:
blade a widziałeś overlord? fajne bardzo nawet tak że zacząłem tego novelkę czytać :)
Owszem, anime oraz mangę, a i novelkę czytam.
Znalazłem jeszcze jedną dosyć nową pozycję, mianowicie Dungeon Seeker

Ostatnia edycja:
1

1112

Accel World jest niezła manga ale niedostępna po Polsku, w angielskim wydaniu da się zdobyć i polecam ^^

Ostatnia edycja:
Top Bottom