Martial World

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
agellow

agellow

New member
https://i0.wp.com/www.asianovel.com/wp-content/uploads/2016/08/Martial-World-Cover.jpg?fit=400,566

Martial World

W świecie bogów niezliczeni “legendarni” toczyli boje o tajemniczy sześcian. Po wielkiej bitwie sześcian znika w pustce. Pewnego dnia młodzieniec Lin Ming, natyka się na ten niezwykły przedmiot i rozpoczyna przygodę, by stać się bohaterem pobliskich krain.

Autor: 蚕茧里的牛 (Canjian Li De Niu/Cocooned Cow )
Liczba rozdziałów: 2253
Prequel do “True Martial World”

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Nie ma zadnego obrazka ;p ?

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Ano nimma, jedyny jaki znalazlem jest w bardzo malej rozdzielczosci ^^ a tak w ogole to po co obrazek do nowelki? xdd

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Lepiiej sie prezentuje i zacheca do czytania. I nie nimma tylko coś by sie pewnie znalazlo.

Ostatnia edycja:
M

miiigi

Mam pytanko. Czy dodałeś tylko te nowelki które czytałeś i jeśli tak to wiesz może jak się łaczą Martial World i True Martial World ?

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Tak, wszystkie co dodałem, czytałem. Szczerze mówiąc w TMW na stan obecnie przetłumaczonych rozdziałów zbyt wielu nawiązań do MW nie ma. Występują podobne techniki kultywacji, mityczne bestie, artefakty itp. Ale nic poza tym, pewnie w późniejszych rozdzialach bd cos wiecej. Na pewno jest to samo uniwersum bo sam opis TMW troche spoiluje fabule MW -.-

Ostatnia edycja:
Top Bottom